Summer vibe

costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (3)costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (4)

V-as spune ca e seara, duminica, trecut de 00:00 si pozele din vacanta creaza cumva depresii si dor de soare…E drept, am promis de mult sa ma bucur de fiecare anotimp in parte, de fiecare zi cu tot ce ne aduce viitorul, insa cumva imi lipseste apa din piscina incalzita, micul dejun la pat, cina pe malul marii…

Una dintre cele mai frumoase surprize de anul asta de la mare a fost ca restaurantul avea o prelungire pe plaja, unde puteai sa mananci si unde ne-am asezat in fiecare zi. Seara iti fugea  privirea spre mare, unde valurile se loveau in tacere de tarm, iar dimineata pescarusii deveneam din ce in ce mai agitati si veneau langa tine in incercarea de a iti fura ceva de pe masa.

Imi lipsesc minutele petrecute noaptea desculti pe malul marii pe un sezlong, noi doi si restul lumii care se oprea acolo sa asculte marea, in tacere. Imi lipseste piscina unde reveneam aproape doar noi doi…Si nu am invatat nici acum cum sa fac pluta ca la carte, insa perseverez.

Iar dorul de vacanta trece doar cu planuri…pentru una noua.

Va doresc o saptamana superba, plina de zambete, flututi in stomac si ganduri bune!

Toamna asta vine cu multe proiecte noi si planuri frumoase. Abia astept sa va vorbesc despre ele!

Kisses

costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (1)

Costum de baie Exclusives AICI

Kimono AICI

Ochelari de soare AICI

DSC_7202-EditS
costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (6)costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (7)costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (8)costum de baie intr-o bucata sexy, cum il purtam (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.