Last days of summer

bleuciel (2)

Vara asta m-am indragostit de nuanta de bleu ciel si cred ca am abuzat de ea de fiecare data cand am avut ocazia. Am inceput sa o indragesc cu prima fusta pe care am avut-o si nu m-am oprit la 2-3 rochii, iar acum la sfarsit de vara pot spune ca a fost cumva culoarea verii pentru mine, poate, pe langa vesnicul alb si cateva articole vestimentare de culoarea galbena pentru care am dezvoltat adevarate obsesii.

Cam asa a fost si cu rochia asta, mega ultra decoltata pe care am pus-o in cos undeva in luna iunie, iar in iulie la 2-3 zile dupa nunta faceam pozele…spun faceam pozele pentru ca ar necesita cu adevarat o bustiera pentru a o purta undeva la un eveniment. Cred ca ar arata super cu o bustiera de culoare nude, pentru a acoperi lateralele corpului, insa eu am vrut sa fac un shooting la asfintit si sa va arat cum arata exact asa. Din fericire, am ales o locatie mai “aerisita” si cred ca este destul de evident de ce spun “din fericire”.

Pe site AICI sunt si alte cateva variante de a o purta, ca sa va faceti o idee. Eu va recomand sa le verificati si sa va inspirati.

O zi frumoasa va doresc!

bleuciel (5)bleuciel (3)bleuciel (4)

A

Am purtat:

Rochie AICI

Pantofi AICI

Colier AICI

A
bleuciel (6)bleuciel (7)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.