Pink day | Despre pantofii de mireasa

rochie cu print geometric (2)rochie cu print geometric (3)rochie cu print geometric (4)

Mijlocul lui august se anunta perfect parca tocmai pentru cateva evenimente dragute si o rochie cu imprimeu geometric, accesorizata tocmai de cei mai speciali pantofi din dulap si o geanta crem.

Da, astazi va arat cu mare incantare pantofii mei de mireasa. Da, OMG, asa e, am avut pantofi roz pudrat de mireasa, fara pietricele si am sfidat legea nescrisa de a imi cumpara pantofi albi…

Cum am ajuns la aceasta concluzie? Stiu ca nu am apucat sa va povestesc despre nunta si toate experientele pe care le-am avut cu furnizorii, dar nu am nici acum pozele asadar as fi vrut sa astept inainte de a posta… Trebuie sa va spun ca daca la rochie m-am decis relativ repede pentru ca a fost aia sau niciuna, la pantofi am zis ca o sa o iau razna pana o sa ii gasesc. In magazine nu mi-a fost dat sa vad ceva care sa se apropie de ce visam si va mai spuneam eu acum ceva timp ca atunci cand am o idee nu exista loc de compromisuri si trebuie sa fie pusa in practica exact asa!!! Ceea ce multa lume nu intelege si mi s-a intamplat sa mi se sugere una alta. De exemplu, la buchet eu am cerut bujori si mi s-a sugerat lavanda!!! Ca sa intelegeti exact despre ce vorbesc. Am facut eu ochii atunci cat cepele, intrebandu-ma daca am dat de inteles cumva ca voi avea o nunta mai rustica de mi se propune lavanda pe care eu o vad clar la un cu totul alt gen de nunta decat ce voiam eu… Da, trag aer adanc in piept si trecem mai departe.

Mi-am aruncat ochii prin magazine, dar nimic nu parea sa semene cu ce imi doream asa ca am apelat la cea mai buna solutie pe care o aveam si anume Garkony Studio. Stiind ca mi-au facut multe perechi de pantofi atat de comode de care sunt indragostita, am luat legatura cu ei, mi-am ales modelul, pielea si am asteptat cu multa incredere sa fie gata. Nu m-au dezamagit absolut deloc si in ziua in care i-am primit la 5 minute dadeam mesaje la toata lumea din greseala spunandu-le ca sunt perfecti! Da, au fost perfecti si au fost roooz pal, minunat!

Si ghici ce? Ii port cu mare drag si acum, i-am purtat si ieri si ii voi incalta de multe alte ori cu aceasi placere.

Pe de alta parte apreciez la ei ca sunt intotdeaua punctuali si comenzile imi ajung atunci cand am nevoie, nu dupa o zi sau doua dupa termenul declarat.

Despre rochie nu va mai spun nimic, pozele vorbesc de la sine, iar geanta este cireasa de pe tort. V-am lasat lin direct catre toate produsele pe care le port mai jos.

Kisses

rochie cu print geometric (5)

Am purtat:

Rochie AICI

Sandale Garkony Studio

Geanta TIARA

Ceas Michael Kors AICI

rochie cu print geometric (1)rochie cu print geometric (6)rochie cu print geometric (7)rochie cu print geometric (8)rochie cu print geometric (9)rochie cu print geometric (10)rochie cu print geometric (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.