Holiday mood | Green jumpsuit

salopeta de vara verde (3)

Nu stiu daca e marea, poate plaja mai linistita ca niciodata, tatuajele aurii de pe piciorul drept care ma fac sa zambesc, decoratiunile pentru casa noastra pe care le-am luat in seara asta sau altceva, dar am o stare de fericire molipsitoare!!

E posibil sa fie si de la salopeta mea verde pe care am adorat-o de cand am zarit-o pe raft si nu am stat pe ganduri. Nici nu stiam parca de ce imi place mai mult, pana mi-am amintit de unde recunosc printul…la inceputul verii in magazinele H&M au existat (sau nu!) niste costume de baie cu frunze verzi, cu print asemanator salopetei mele. Am cautat inutil costumul ala de baie nenorocit peste tot. In fiecare oras in care am ajuns din mai pana acum am cautat minunatul costum de baie in 2 piese cu verde si alb si inele de legatura. Cam asa e cand mi se pune mie pata pe ceva…Nu va mai spun ca nu l-am gasit, mi-am cumparat un prosop de plaja din colectia aia, dar tot nu sunt multumita…si vineri cand ma pregateam sa imi fac bagajele am zarit salopeta asta mi-nu-na-ta si am dus-o imediat la casa. Fara explicatii! Sunt incorijibila. Dar am o scuza. E tare frumoasa si are un material superb.

Am ales sa o port cu noile mele sandale gladiator pe care le-am adaugat undeva pe fuga in bagaj, pe langa alte 3 perechi…iar de bratari nu va mai spun…Noroc cu Andra, altfel incat ma topeam dupa ele.

Si da, costumul de baie tot nu il am, poate nu am fost suficient de clara :)))

O saptamana minunata va doresc, dragilor!

Kisses

salopeta de vara verde (4)salopeta de vara verde (5)

Salopeta H&M

Sandale AICIsalopeta de vara verde (1)salopeta de vara verde (6)salopeta de vara verde (7)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.