Secretul meu #OperatiuneaDemachierea

Si totusi pentru a imi usura acest proces, am un mic truc. Poate e mult spus truc, e doar o metoda care pe mine ma ajuta si sper sa va ajute si pe voi. De altfel, am tot citit la colegele mele bloggeritze tot felul de idei interesante, pe unele le-am pus deja in practica, asa ca sa va spun ce ma ajuta pe mine: am cate o apa micelara in ambele bai, si totodata una in dormitor. Cea din dormitor este aproape plina pentru ca nu apelez la ea decat daca am drum oricum spre baie pentru ca sunt obisnuita dupa ce ma demachiez sa ma spal intotdeauna pe fata. Si astfel orice as face, fie ca merg sa ma spal pe dinti, la dus, sau ma uit la televizor am solutia atat de aproape. De obicei folosesc lotiunea micalara, dar daca am un machiaj mai strident apelez la demachiantul bifazic, care este genial. Pentru mine este foarte util pentru ca indeparteaza tusul si mascara delicat, fara sa imi afecteze ochii si asta este foarte important. In urma cu ceva timp am avut o infectie groaznica la ochi din cauza unui demachiant, iar un an jumate ochii mei nu au mai vazut niciun fel de machiaj.

Servetelele umede le folosesc in special cand sunt plecata si vreau sa scap de machiaj eficient. Sunt mult mai eficiente decat ma asteptam eu, iar acum nu imi lipseste niciodata din casa un pachet.

operatiunea demachierea (3)

Acum ca v-am vorbit despre secretele mele de demachiere vreau sa va propun ceva. De fapt, e o provocare. Voi imi spuneti AICI printr-un comentariu la poza sau aici pe blog cum preferati sa va demachiati, iar eu va premiez.

 Castigatoarele vor fi pubicate aici!

Bafta!!!

Later edit:

Castigatoarele sunt:

Adelina Radu
Vrinceanu Alina
Andra Katerina
Loredana Vlaescu
Alexandra Matei
Flori Bibi
Kinga Curelea
Broken.wings
Miruna Andrei
Alexandra Ion

operatiunea demachierea (2)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.