Summer sunset

***

Am purtat un top fara maneci comandat  cu 2 luni in urma, acum vad ca este la oferta si are un pret foarte bun, daca va tenteaza…Pantalonii albi sunt atat de frumosi si de eleganti incat i-as purta non stop, singura lor problema este ca se sifoneaza cand stai jos si ca eu i-am comandat o marime mai mare, dar se rezolva, ii mai scurtam o data.

Imi place la nebunie tinuta si m-am simtit tare bine purtand-o, chiar daca nu pune deloc accentul pe talie. Poate chiar asta mi se pare interesant.

Pozele sunt facute la apus, nu am intentionat sa prindem golden hour, dar era cat pe ce sa se intunece pana am ajuns aici, deci cerul frumos din spate este din oficiu.

Va pup si va urez o zi minunata!

pantaloni evazati si bluza pe umeri (2)pantaloni evazati si bluza pe umeri (3)pantaloni evazati si bluza pe umeri (4)pantaloni evazati si bluza pe umeri (5)pantaloni evazati si bluza pe umeri (6)

Ochelari AICI

Top AICI

Pantaloni Zara de AICI

Bratara Soufeel AICI

Geanta Rebecca Minkoff AICI

pantaloni evazati si bluza pe umeri (7)pantaloni evazati si bluza pe umeri (8)pantaloni evazati si bluza pe umeri (9)pantaloni evazati si bluza pe umeri (10)pantaloni evazati si bluza pe umeri (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.