Black look, baby blue bag

Fusta midi, geanta bleo ciel (3)

Ce ar fi zilele de vara fara cateva fuste midi, bucle lejere si bluze cu umerii lasati? Sunt absolut indragostita de astfel de bluze fara umeri, cu maneci lungi, care lasa la vedere doar atat cat trebuie. Sunt romantice, dar mai mult decat atat mi se par mai sexy decat bluzele scurte sau fustele mulate.

Am pus in cos o astfel de bluza si o fusta midi undeva in luna iunie, la inceput, iar acum 2 zile am avut ocazia sa o si port. Am incaltat o pereche de sandale negre, cu toc de 12, dar foarte comode, as zice chiar mai comode decat cele de la Zara.

Am completat tinuta cu geanta Joshepine #babyblue de la Adona.ro si un colier maxi. Ati observat ca vara asta e nebunie cu gentile in nuanta asta? As acorda ceva credite si pentru un roz pal, dar cea in nuante suave de bleo este mult mult mai mai in tendinte, as spune. Geanta mea de la Adona este bine lucrata si perfecta pentru vacanta, in caz ca va cautati o geanta comoda, buna de pus una alta in ea.

Va las cu pozele, e joi si simt ca nu am facut mare lucru saptamana asta, cel putin nu toate postarile pe care le aveam de impartasit cu voi pana pe vineri.

Dar inca mai e timp.

Va pup si va urez o zi minunata cu mult soare si o gramada de limo rece.

Kisses

A
Fusta midi, geanta bleo ciel (4)Fusta midi, geanta bleo ciel (5)

Colier asemanator AICI

Bluza AICI

Fusta AICI

Ceas Michael Kors

Sandale AICI / AICI

Geanta ADONA

Fusta midi, geanta bleo ciel (6)Fusta midi, geanta bleo ciel (7)Fusta midi, geanta bleo ciel (8)Fusta midi, geanta bleo ciel (9)Fusta midi, geanta bleo ciel (10)Fusta midi, geanta bleo ciel (11)Fusta midi, geanta bleo ciel (12)Fusta midi, geanta bleo ciel (13)Fusta midi, geanta bleo ciel (14)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.