Rochie de vara cu flori

rochie cu flori (1)

rochie cu flori (2)rochie cu flori (3)rochie cu flori (4)

Saptamana trecuta, intr-una de crizele de nervi ca mobila mai intarzie cu o saptamana, ca iar m-am razgandit asupra coafurii pentru nunta, ca iar si iar nu am cu ce sa ma imbrac…am pus mana pe mouse si am dat de un site nou romanesc cu haine una mai tentanta ca alta. Nu e nicio noutate ca terapia prin shopping e mana cereasca, iar la mine e…pai terapie, sa fie clar! Ne luam asta ca ne trebuie si daca nu ne trebuie ne-o trebui vreodata…stiti voi…

Asa este si la noi, fetele, cu rochiile, gentile si sacourile. Chiar daca nu ai nevoie acum, mai devreme sau mai tarziu e imposibil sa nu gasesti ocazia de a purta o rochie verde cu flori, usor asimetrica.

A

Si 2 zile mai tarziu curierul batea la usa cu o astfel de cutie colorata cu o rochie verde cu flori si…altele. :)))

Ma declar fericita atunci cand descopar magazine romanesti cu haine la preturi accesibile, despre care pot scrie pe blogul meu si astfel sa va pot povesti si voua despre ele. In cazul de fata, Natalee, un brand 100% romanesc ce doreste sa aduca in atentie tot ce este mai nou in lumea modei. Creatiile lor acopera atat gama de tinute casual cat si office, oferind confort, siguranta si incredere.

Va pup si va urez o zi minunata, ne auzim pe seara cu un articol nou si o ie frumoasa!

Kisses&hugs!

rochie cu flori (5)rochie cu flori (6)rochie cu flori (7)

Rochie Natalee AICI

Sandale AICI sau AICI

Ceas Michael Kors AICI

rochie cu flori (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.