Pe strazile Sibiului din nou

Cu un fresh de portocale intr-o mana, am plecat spre Muzeul Satului care este imeeeens. Am facut o gramada de poze, va arat numai o parte, oricum pe scurt am profitat la maxim de tot ce ne-a oferit Sibiul, pacat ca mi-a ramas sufletul intr-un petshop, la o matza angora turceasca, alba toata, cu ochii ca cerul. Nu am luat-o, nu am cazut la un numitor comun, caci Alex a pus ochii pe un motanel cu un ochi albastru si unul verde.

Glumesc, evident, doar ca inca mai avem de asteptat pentru un nou membru al familiei.N-am pus la punct ultimele piese de decor :)))

Revenind la tinuta mea, v-am zis eu ca am carat ceva haine cu mine, ca intotdeauna, dar rochie asta e de departe preferata mea, as purta-o in fiecare zi.

E deja vineri, 00:00, simt cum mi se inchid ochii dupa saptamana asta nebuna, asa ca va urez

un weekend frumos!

Kisses

PS: Prima parte o gasiti AICI.

Sibiu, obiective, plimbare (1)Sibiu, obiective, plimbare (2)Sibiu, obiective, plimbare (3)Sibiu, obiective, plimbare (4)

a

Am purtat:

a

Rochie H&M asemanatoare AICI

Geanta Michael Kors, selma medium messenger, nuanta mandarin AICI

Ceas Michael Kors AICI

Colier OneNecklace AICI

a

Sibiu, obiective, plimbare (5)Sibiu, obiective, plimbare (6)Sibiu, obiective, plimbare (7)Sibiu, obiective, plimbare (9)Sibiu, obiective, plimbare (10)Sibiu, obiective, plimbare (11)Sibiu, obiective, plimbare (12)Sibiu, obiective, plimbare (13)Sibiu, obiective, plimbare (14)Sibiu, obiective, plimbare (15)Sibiu, obiective, plimbare (16)Sibiu, obiective, plimbare (17)Sibiu, obiective, plimbare (18)Sibiu, obiective, plimbare (19)Sibiu, obiective, plimbare (20)Sibiu, obiective, plimbare (21)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.