Lost In Paradise | Rochie alba din dantela pentru zile de vara

E vara, e prea cald. Pisica mea isi intinde labutele plictisita si isi coafeaza blanita somnoroasa, iar noi facem deja planurile pentru urmatoarea vacanta. Dupa draperii se zareste un soare generos, iar noi inca nu ne-am revenit dupa petrecerea de aseara. Poate ne-am intins putin cam mult dupa miezul noptii, dar cum sa rezisti la porumb fiert, povesti in fata focului si nopti lungi de vara?

Pe fundal:

Sclifosita mea imi aminteste ca e timpul pentru somnul de pranz, cel de frumusete, iar noi trebuie sa ne incepem dimineata (?) oricum tarziu…Si apoi imi amintesc ca e concediu, pentru noi amandoi,. Asa ca tot ce trebuie sa fac este sa scriu pe blog astazi, sa beau limonada rece si sa visez la palmieri si plaja care acum imi duce si ea dorul, sper…

*

Singura dovada care imi aminteste si acum de zilele de plaja e bronzul meu si urmele costumului de baie pe care le-am asortat cu o rochie alba din dantela cu spatele gol, aflata acum la reducere. Am purtat-o cu noile sandale de la Stradivarius, pe care le-am luat inainte de a pleca si de care sunt tare incantata. Le pot purta multe ore fara sa ma doara picioarele si sunt din piele naturala. Din pacate, acum nu le-am mai vazut in magazine.

rochie dantela alba (2)geanta turcoaz, rochie albarochie albarochie cu spatele gol (1)rochie dantela alba (1)

Rochie AICI

Sandale Stradivarius

Ceas Fossil

Bratara Shamballa

rochie dantela alba (3)

rochie cu spatele gol (2)

Kisses and Hugs.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.