Pantaloni cu imprimeu vintage si camasa de denim

camasa de denim (2)

Pantalonii cu imprimeu vintage sunt noua achizitie pe care am pus-o in cosul de cumparaturi in doar 2 minute si mi-au trebuit inca vreo 30 de secunde pentru a plasa comanda, ca sa intelegeti exact cat de mult mi-au placut.

De fapt, cam tot outfitutul contine piese vestimentare achizitionate in acelasi fel pentru ca si camasa are o poveste asemanatoare. Am intrat cu prietena mea in Stradivarius si in 5 minute ieseam amandoua cu pungutele in mana. Mi-a placut prea mult modelul si culoarea pentru a o lasa acolo.

Cardiganul oversized este o iubire mai veche, avandu-l si pe gri, cum l-am vazut pe cel albastru pe site am zis ca trebuie sa fie al meu.

Il vedeti AICI pe primul.

Inca nu stiu care imi place mai mult, dar sunt convinsa ca am facut o afacere buna si ca il voi purta in multe seri friguroase de primavara. Garderoba mea continue multe cardigane groase si am impresia ca merg aproape la orice.

Voua va plac?

O zi minunata va doresc!

camasa de denim (3)camasa de denim (4)camasa de denim (5)camasa de denim (6)camasa de denim (7)camasa de denim (8)camasa de denim (9)

Camasa Stradivarius

Pantaloni AICI

Cardigan ZARA de AICI

Pantofi AICI

Ceas Michael Kors

camasa de denim (10)camasa de denim (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.