Cherry blossom

cherry blossom (2)

Nu stiu daca exista ceva mai frumos decat ciresii infloriti si natura ce revine la viata. Altfel te trezesti dimineata cand vezi ca printre draperii se zareste soarele si altfel iti vine sa dormi pana la pranz atunci cand vremea este urata si ploaia bate in geam.

Probabil mi se trage de la culoarea florilor pe care le zaresti peste tot, dar in ultima vreme…I love pink. By the way, mi-ati vazut noii pantofi Oxford roz prafuit pe instagram ? Sunt geniali pentru vacanta de primavara, nu-i asa? Am de gand sa ii port cu alb, muuult alb, v-am zis ca am o obsesie cu asta.

Pana atunci Black is always a good ideea, mai ales daca port blugii rupti si tocuri inalte. E inevitabil sa nu te simti bine cu o astfel de combinatie.

Am purtat si noul ceas Michael Kors, caruia am ajuns sa ii scot zalele in plus abia acum cateva zile, asa ca vreo 2 saptamani a stat cuminte in cutie. Impreuna cu bratara Pandora si charmurile mele pot spune ca alcatuiesc armcandy-ul meu preferat si nu am de gand sa mai port si altceva o perioada, parca se potrivesc perfect. Ca sa nu mai spun cat de tare mi-am dorit cele 2 charmuri Flori de cires si acum in sfarsit le am…

Si pentru ca vorbeam de ceas, va scriu iar despre promotia de 25% la orice comanda de pe siteul meu preferat. Asa ca daca va doriti o geanta Michael Kors, un ceas, conversi sau altceva acum este momentul. Eu astept sa termin postarea si sa ma hotarasc ce imi comand, vreau sa ajunga comanda la mine pana in weekend, bineinteles ?

Am pus ochii pe o pereche de sandale Casadei, o geanta noua (roz, bineinteles) si inca ceva. Dar nu va spun inca ce. Doar ca pregatesc ceva si pentru voi.

Click AICI pentru detalii.

Kisses&hugs!

image002

cherry blossom (3)cherry blossom (4)cherry blossom (5)cherry blossom (6)cherry blossom (7)cherry blossom (8)cherry blossom (9)cherry blossom (10)

Vesta AICI

Pantaloni AICI

Ceas Michael Kors AICI (la reducere)

Bratara Pandora

Accesoriu urechi AICI

cherry blossom (11)cherry blossom (12)cherry blossom (13)cherry blossom (14)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.