Bleu ciel

Bleu ciel este o nuanta pastelata de albastru care te indeamna parca la cunoastere, descoperire, dar si la odihna si la relaxare.

Am descoperit fusta mea cu buzunare intr-o frumoasa nuante de bleu ciel in colectia Andreei inca din iarna si abia asteptam sa se incalzeasca ca sa o pot purta. Saptamana trecuta insa a fost insa destul de frig, asa ca am ales sa o port cu un cardigan Zara gros de culoare gri si o camasa cu dungi albastre. Ca accesorii am purtat ultimele achizitii, geanta Selma Medium si ceasul cu curea din piele.

Cred ca este ultima pereche de cizme pe care am purtat-o anul acesta pentru ca deja s-a incalzit si vremea parca cere pantofi, balerini si sandale!!! Abia astept, nu mai suportam frigul…

Si totusi se pare ca pana sa se lase dus mi-a lasat un suvenir, sau ce o fi…

Inca de saptamana trecuta am inceput sa am ameteli si stari de rau, dar am pus-o pe seama asteniei de primavara care nu ma sare in niciun an si am incercat sa imi continui programul obisnuit pana in weekend cand am ajuns la spital. Acum sunt bine, temerile mele s-au adeverit si se pare ca trebuie sa am mai multa grija de mine, acum sunt sub supraveghere, imi petrec timpul stand in pat odihnindu-ma, dormind si mancand, that’s all. Plus multe medicamente, pe care urasc sa le iau. ?

Partea buna (pentru ca exista si una) e ca toata lumea vrea sa iti faca pe plac, sa iti mai aduca ceva bun de manacare, sa te rasfete, si tot asa, iar astazi am avut parte de cea mai frumoasa zi de anul acesta in aer liber, plimbandu-se si savurand o duminica minunata.

Cam atat pentru astazi, pentru ca organismul meu deja isi cere dreptul de a sta in pat si a se odihni, sper sa revin cat de curand cu o postare.

Va pup!

Bleu ciel, gri, primavara (1)Bleu ciel, gri, primavara (2)Bleu ciel, gri, primavara (3)Bleu ciel, gri, primavara (4)Bleu ciel, gri, primavara (5)Bleu ciel, gri, primavara (6)Bleu ciel, gri, primavara (7)Bleu ciel, gri, primavara (8)

Pentru a vedea de unde am cumparat produsele click pe AICI

Cardigan Zara

Camasa Choies

Geanta AICI

Ceas AICI

Cizme AICI

Bleu ciel, gri, primavara (9)Bleu ciel, gri, primavara (10)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.