GlamUp! Lansare revista de moda si frumusete in Pitesti

Revista Glam UP! este un ghid de fashion si beauty ce se distribuie gratuit lunar in centrele comerciale din Pitesti, dar si in cele mai frecventate cafenele si pub-uri.

Amalia si Ileana, frumoasele sale fondatoare sunt inca la inceput de drum, dar ne promit o ascensiune rapida si fie vorba intre noi cred ca au toate sansele sa reuseasca.

Imbunatatirile se vad de la luna la luna, iar din numarul lunii mai vor adauga categoria de Wedding, iar eu abia astept pentru ca inca nu am pus la punct toate detaliile pentru nunta noastra.

Asa ca sunt tare nerabdatoare sa vad cu ce ne vor incanta fetele.

4

2.1

5.1

3

Ne-au pregatit multe surprize, asa ca in cadrul evenimentului ne-am bucurat sa il avem alaturi si pe Mitichi, fondatorul Feeric Fashion Show, pe care am avut placerea de a il asculta vorbind cu atata pasiune despre ceea ce stie sa faca cel mai bine.

De asemenea, totul a fost organizat impecabil si pe parcurusul evenimentului cei de la Alira ne-au delectat cu o degustare de vinuri si Cofetaria Twist si Odette cu un candy bar delicios.

Ma bucur ca pot sa sustin un astfel de proiect si sa il aduc in atentia voastra, intr-o lume oarecum amortita asa cum este un oras din provincie.

De cand am inceput blogul am avut ocazia sa primesc si unele intrebari atat de ciudate incat probabil v-as face sa zambiti daca vi le-as scrie aici. Si nu, nu vorbesc despre online, unde oricum lumea este mai deschisa, ci despre oameni pe care nu ii cunosti si nu te cunosc personal, dar tind sa priveasca ciudat aceasta “meserie”. Sa ii spunem asa in seara asta, meserie, pentru ca de multe ori bloggingul devine un job part time, full time, depinde… Asta ca sa nu intram in alte detalii.

Mi-ar placea ca lumea din Pitesti sa devina mai open-minded si sa se mai opreasca pe strada efectiv cu gura cascata sa se uite la tine cand faci poze pentru blog. Bloggingul nu este ce ce pare, nu este doar un jurnal in care scrii de plictiseala, in spate fiind multa munca si sacrificii. Numai eu stiu de cate ori am cautat locuri noi pentru poze astfel incat lumea sa nu se plictiseasca de acelasi decor.

Iar faptul ca am avut ocazia sa intalnesc atatia oameni o data care inteleg asta a fost…ceva ce trebuie repetat cat mai curand!

Oarecum, sunt cateva persoane dragi cu care pot vorbi despre tot ce imi trece prin cap la orice ora, despre shooting-uri, idei, bloggeri noi pe care ii descoperim peste hotare, oameni care fac lucruri cu pasiune si incearca mereu sa gaseasca ceva nou, asa ca m-as bucura ca pe parcursul timpului lumea sa fie din ce in ce mai interesata de acest subiect.

Le felicit inca o data pe fetele de la GlamUp pentru evenimentul reusit, iar voua va urez o zi frumoasa!

Kisses.

2

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.