Spring colors

Adevarul e ca mi-e dor de multe lucruri pe care le faceam de obicei si sper ca saptamana asta sa imi reintru in mana, iar voi sa imi tineti pumnii pentru ca am nevoie de vesti bune.

Mi-e dor sa ies la poze intr-o zi insorita, cand aparatul rezoneaza cu vremea de afara, cand razele soarelui se joaca in parul meu si vantul nu isi face de cap. Cand veti vedea pozele de mai jos o sa va ganditi ca am fost intr-o stare buna si aveam chef de joaca, ei bine vantul era atat de pus sa ne strice sedinta foto incat nu am reusit sa fac o poza normala. Iar cateva dintre ele mi-au iesit cu rochia in cap sau oricum altcumva trebuia sa fie. Promit ca intr-o zi sa fac o postare cu poze funny de la sedintele foto. ?

Rochia asta este una dintre cele mai frumoase pe care le am in dulap, are niste nuante atat de dragute incat e aproape imposibil sa nu o iubesti, iar faptul ca este atat de ampla ii da o altfel de eleganta. Nu credeti?

Am multe lucruri de impartasit cu voi, colaborari noi, idei noi si un eveniment ce tocmai a trecut, dar despre care va scriu mai tarziu putin.

Multumesc celor care au fost alaturi de mine in ultimele zile, celor care au venit in viata mea, celor care au ales sa ramana si celor care au decis sa plece daca nu au adus ceva bun.

Multumesc celor carora le-am acordat o a doua sansa si au profitat de ea.

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Kisses

Rochia o gasiti AICI.

rochie cu pliuri (2)rochie cu pliuri (3)rochie cu pliuri (4)rochie cu pliuri (5)rochie cu pliuri (6)rochie cu pliuri (7)rochie cu pliuri (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.