Inceput de primavara. Alb si marsala

E luni, e poate cea mai grea zi din saptamana, insa pentru mine este intotdeauna si una plina de energie, de facut planuri pentru weekendul urmator, de pus in practica ce-am visat peste weekend, de research pentru blog, de schimbat poate garderoba si aruncat saci de pantofi…Da, zic bine saci intregi…Doamne, asta o fi un semn ca trebuie sa ma opresc? Ma asteptam ca in urma reprizei de curatenie generala sa fiu nevoita sa ma despart de ceva incaltaminte, dar nu in halul asta..Whatever, intentionez sa ma ocup si de dulapurile cu haine si poate voi face si un update la Shop my closet.

Un lucru e sigur, in sertarele cu genti o sa imi fie cel mai greu sa fac curat pentru ca nu imi vine sa ma despart de niciuna. Mai mult, de fiecare data adaug cate o frumusete in colectie si am imediat tendita de a o purta in exces, fara doar si poate. Iar cum vremea e perfecta pentru plimbari lungi, presimt ca se va incadra perfect in peisaj. Va las link cu ea mai jos.

Eu va urez o zi colorata, plina de soare!

pantaloni marsala, largi, sacou alb (1)pantaloni marsala, largi, sacou alb (2)pantaloni marsala, largi, sacou alb (4)pantaloni marsala, largi, sacou alb (5)

pantaloni marsala, largi, sacou alb (6)

Geanta Adona.ro

Blazer AICI

Bluza alba uni New Yorker

Pantaloni AICI

Pantofii ii gasiti in Shop my closet

Ceas Michael Kors

Ochelari RayBan

pantaloni marsala, largi, sacou alb (7)pantaloni marsala, largi, sacou alb (8)pantaloni marsala, largi, sacou alb (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.