Draga mea…

Imi este dat sa intalnesc zilnic femei puternice, ce stiu ce vor de la viata, care sunt in stare sa mute muntii din loc pentru persoanele dragi din viata lor si tot zilnic realizez pe zi ce trece ca nu existe fiinta mai complexa, mai ambitioasa si mai sensibila decat o femeie.

Femeile iarta intotdeauna, desi poate nu uita, ele au puterea sa zambeasca, sa inteleaga, sa iubeasca, sa asculte si sa se sacrifice pentru ce iubesc.

Femeile dau nastere. Nu doar fiintelor, ele creaza. Dau nastere ideilor, dau nastere proiectelor simple, dar pline de subinteles.

Femeile sunt fiinte gingase, sensibile, dar ca un mister ele cara zilnic o geanta fara fund pe un brat la fel de firav.

 Femeile sunt singurele fiinte care isi pun peste 100 de intrebari pe minut, pentru ca le pasa…

*

Astazi, tu meriti sa fii rasfatata, imbratisata, iubita. Sa primesti cele mai dulci vorbe, cele mai gingase flori. Sa porti bluza ta preferata, sa te rasfeti fie doar cu o manichiura noua, cu o baie lunga sau cafeaua pe care sa o savurezi in liniste.

Pentru ca esti speciala.

Fie ca esti mama, iubita, nepoata, sora sau matusa, meriti sa primesti ce este mai bun, sa zambesti, sa fii fericita!

Nu sunt doar vorbe in vant, fiecare femeie este frumoasa in felul ei. Astazi si in fiecare zi, nu conteaza varsta, numarul de la rochia ta, ridurile din jurul ochilor, conteaza ochii tai care vorbesc pentru tine, care iti spun povestea.

Astazi, eu am cumparat flori pentru mama mea, insa virtual vi le ofer si voua, tuturor femeilor frumoase care lupta zilnic pentru a fi ceea ce isi doresc.

La multi ani, mamica mea.

Esti fara doar si poate cea mai buna din lume!

La multi ani, doamnelor!

345

Palton AICI

Esarfa H&M (Men)

Blugi AICI

Pantofi sport AICI

Ceas Daniel Wellington AICI

67

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.