Imprimeu tartan? Nu astazi…

imprimeu tartan, cizme peste genunchi (2)

Incerc sa scriu inainte sa ma ia somnul, dar astazi abia abia mai reusesc, pentru ca antrenamentul SlimFit iar m-a epuizat si tot ce imi doresc este sa lenevesc cu o sticla de apa cu lamaie langa mine.

Totusi nu vreau sa inchei ziua inainte sa va arat ultima rochie din garderoba mea si una dintre cele mai interesante. Cu un imprimeu ce ne duce cu gandul la cel tartan sau pied de poule, o stofa usoara dar care ne tine de cald, am reusit sa o port simplu cu un cardigan lung si cizmele peste genunchi, fara dresuri, pentru ca vremea a fost prietenoasa cu noi. Deci e clar, vine primavara, vremea ne spune asta. Revenind, asta e partea buna la cizmele peste genunchi. Daca ai reusit iarna asta sa pui mana pe o pereche care nu coboara pe picior atunci esti norocoasa. Le poti purta si primavara si pe langa rolul estetic, te mai protejeaza si de frig.

Sper totusi ca in curand sa trecem si la alte perechi de incaltaminte, mai usoare, mai comode…pentru ca oricat de mult ne-ar placea moda, cand temperaturile coboara sub 0 grade, cam greu sa mai porti alteceva in afara de cizme.

Va urez o zi minunata!

imprimeu tartan, cizme peste genunchi (3)imprimeu tartan, cizme peste genunchi (4)imprimeu tartan, cizme peste genunchi (5)

Click pe AICI pentru a vedea de unde am cumparat produsul

Cardigan Zara (old) asemanator AICI

Rochie AICI

Cizme Jessica Buurtman

Ceas Michael Korsimprimeu tartan, cizme peste genunchi (6)imprimeu tartan, cizme peste genunchi (7)imprimeu tartan, cizme peste genunchi (8)imprimeu tartan, cizme peste genunchi (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.