All white

In dimineata asta soarele nu mi-a mai intrat in camera si m-a trezit doar alarma si gandul ca am o zi incarcata. Dupa ce am citit ca in fiecare dimineata mesajul care ma asteapta in telefon mi-am dat seama ca e totusi miercuri, si saptamana se scurge usor usor pre weekend. Pentru mine primele 3 zile din saptamana sunt cele mai grele, iar vinerea mare parte e rezervata pentru relaxare si spa la domiciu, iar tot ce pot spera e ca voi avea mereu parte de acele cateva ore care sa ma detaseze complet…

Zilele trec mult prea repede si la fel de repede ne apropiem de vara. Trebuie neaparat sa va scriu despre pregatirile de nunta care sunt pe drumul cel bun, iar apoi despre planurile pentru luna de miere, unde voi avea nevoie si de voi pentru sugestii si de ce nu, sfaturi. Sunt sigura ca aveti ceva idei bune pe care sa le impartasiti cu mine, pentru ca sunt deja in priza si am impresia ca nu am suficient timp sa citesc despre tot ce m-ar putea interesa. De ce trec zilele astea atat de repede?

Lasam asta deocamdata, pentru ca vreau sa dedic o serie de postari privind pregatirile, care apropo nu sunt un fel de jurnal personal, ci mai degraba o mana de idei care sa va inspire, sa va faca sa zambiti sau de ce nu, sa va faca poate dimineata mai buna. Imi place sa fac oamenii sa zambeasca prin ce scriu, prin ce transmit si urasc oamenii care au doar ganduri triste la primele ore ale diminetii.

Tinuta de astazi am purtat-o undeva imediat ce am sarbatorit anul nou, cand vremea era dulce pentru luna ianurie, iar soarele darnic cu noi. Da, iar am purtat alb iarna, nici nu stiu de ce nu as facea-o cand e atat de potrivit pentru mine.

Va urez o zi minunata si nu uitati sa zambiti in fiecare zi!

Kisses.

A.3

all white (1)all white (2)

Pentru a vedea de unde am cumparat produsul click pe AICI.

Pulovar Stradivarius de pe Brand Circus

Sacou AICI

Pantaloni Zara

Botine Zara

Ceas Daniel Wellington

Colier cadou

Manusi H&M

all white (4)all white (5)
8

7

6

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.