Zile de iarna in rosu

Acum ceva vreme imi sunam una dintre prietene sa ne plangem reciproc de examenele grele de la drept, ieri am sunat-o sa o intreb ce fac fetitele pentru ca da, Mada a mea acum e mamica si chiar de 2 ori. Unde zboara timpul? Imi e deja dor de facultate si chiar de examene, de gustul dulce amarui al unui examen luat cu 10 dupa putine ore de somn. Mai seamana oare ceva cu asta? Stiti…sunt si acum momente in care ma intreb oare ce ar zice profesorul meu preferat din timpul facultatii daca ne-am vedea acum? Si spun acum preferat, acum 3 ani nu era asa. Profesorii severi, cei care au multe asteptari de la tine, cei care parca iti cer imposibilul, cei care iti pun cursuri si seminarii si sambata si iti dau o tona de subiecte de invatat in sesiune…pe aceia ti-i vei aminti cel mai des…

Si intre timp am primit agenda, fara sa fiu nevoia sa o mai caut, ati vazut-o pe instagram?

*

Tot vorbeam de facultate, ce ziceti de o tinuta un pic altfel? Nu ma gandesc decat la o pereche de pantaloni grosi din piele (nu colanti), o camasa alba, pulovar negru si un colier statement. Pozele sunt facute undeva dupa anul nou, cand  temperaturile erau sub 0 grade, asa ca geaca asta rosie e perfecta pentru a imi tine de cald.

Va pup si va urez o zi minunata!

geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (1)geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (2)

Daca vreti sa vedeti de unde am cumparat produsul click pe AICI.

Jacheta AICI

Pulovar Zara

Camasa Stradivarius

Pantaloni New Yorker sau AICI

Ghete Stradivarius

geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (3)geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (4)geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (5)geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (6)geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (7)geaca rosie, pantaloni de piele, iarna (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.