Military chic

Dupa saptamanile de decembrie speram la putina liniste, dar saptamana asta s-a dovedit mai agitata decat ma asteptam. Facturi, cumparaturi, curatenie, cadouri pentru sarbatoritii de ieri, fuga dupa cele mai frumoase flori…si in weekend ne petrecem din nou.

In sfarsit, aseara aproape de miezul noptii cand m-am asezat in pat m-am rasfatat cateva ore (da, cateva ore!) pe ebay…O jumatate de ora s-a facut o ora, o ora 2 si tot asa…am gasit atatea nebunii acolo incat am cheltuit pana la ultimul $…Maine dimineata sunt la banca, trebuie sa imi alimentez contul din nou!

Culmea e ca am gasit numai lucruri interesante care imi trebuiau si nu stiam asta, inca ?  De la obiecte de decor la chestii super utile intr-o singura seara…De asta iubesc sa navighez seara pe net fara nicio grija, in seara asta e randul pinterestului, cautam idei de amenajare pentru casa, iar maine booking! Avem multa treaba anul asta…planuri planuri.

Acum va las cu tinuta pe care am purtat-o ieri in fuga prin magazine (au fost -15 grade…) si zilele astea poate va arat ce am purtat si aseara daca nu vedeti cateva poze pe instagram.

Sa vina weekendul acum…

Va pup!

military chic (1)

Daca vreti sa vedeti de unde am cumparat produsul click pe AICI.

Jacheta AICI sau AICI

Bluza Asos de AICI

Pantaloni New Yorker

Ghete AICI

military chic (2)military chic (3)military chic (4)military chic (5)military chic (6)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.