New Year’s Eve

Sper ca ati inceput anul in forma, daca nu luni este o zi perfecta pentru noi inceputuri, unele mai obositoare, unele nu ?

Am atatea sa va povestesc de cand nu am mai stat de vorba aici, pe blog, multe s-au schimbat si multe postari s-au adunat de scris, dar m-am apucat de treaba cu drag pentru ca mi-ati lipsit mult, iar eu am strans in agenda multe idei si trucuri de impartasit cu voi.

Despre vacanta mea, sarbatori, momente si altele o sa va povestesc intr-o alta postare, astazi va arat o parte din tinuta pe care am purtat-o in noaptea dintre ani. Am ales o rochie gri, simpla cu spatele putin mai lung pe care am purtat-o cu cizmele din piele peste genunchi si paltonul albastru military style. Imi pare tare rau ca nu am facut poze si cu rochia, din pacate era mult prea frig, iar vantul nu m-a lasat deloc in pace. Imi plac cizmele astea la nebunie, sunt perfecte si atat de comode.

Poate credeti ca am innebunit, cum sa fie comode cand au tocul ala, nu-i asa? Ei bine, sunt mult mai comode decat multe alte perechi care au un toc mai jos si mai gros.

Le-am comandat de AICI inainte de Craciun si le-am primit in dimineata de 31 decembrie. Pam Pam! Ce sa ceri mai mult de atat?

Despre ce mi-am propus in noul an, rezolutii si alte lucruri importante vorbim maine, intr-o noua postare. De azi va astept zilnic asa cum v-am obisnuit cu postari noi.

Va pup si va iubesc!

A.

jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (1)jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (2)jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (3)jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (4)

Daca vreti sa vedeti de unde am cumparat produsul click pe AICI.

Palton AICI

Cizme AICI

Manusi H&M

jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (5)jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (6)jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (7)jacheta military, cizme cu toc peste genunchi (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.