Vesta de blana si roz prafuit

Afara ninge linistit cu fulgi mari, iar luminitele bradului se oglindesc in fereastra mea acoperita de stelute stralucitoare…

As vrea sa fie adevarat, dar…

De fapt am gresit povestea si dintr-o simpla miscare trag draperia si soarele isi face simtita prezenta in camera mea. Vremea e atat de frumoasa incat ai putea spune lejer ca a venit primavara sau ca urmeaza cat de curand.

Zilele astea sunt agitate, dar frumoase tare de tot. Ma simt atat de energica gandindu-ma la vacanta, la serile in care vom vedea filme de Craciun si vom manca portocale, la agitatie, la cadouri….

Starea asta se vede si in tinuta mea de astazi, ma simt ca o bombonica, iar pozele sunt un deliciu. Ce sa zic, fotograful meu e tare si nu se sfieste sa imi arate asta, mai ales intr-o zi de duminica cand tot ce avem de facut este sa tragem niste cadre faine si sa cumparam prajituri de la cea mai buna cofetarie din oras. Zilele astea am fost pusa pe schimbari. Inca nu imi vine sa cred ca eu care refuzam categoric orice alta forma a unghiilor decat cea patratra pentru care multe prietene ma invidiau regulat am ajuns sa am unghii mai mult decat rotunde, sunt ascutite aproape si sunt grozave. V-ati dat seama deja ca le ador, nu-i asa? Azi le am un roz prafuit care e mai mult decat delicios, insa in weekend le-am avut albe si un touch argintiu. Ma pregatesc sa le fac iar negre, mi se par cele mai frumoase si aproape as putea sa mi le fac asa permanent, nu m-ar deranja deloc…

Revenind la tinuta, e atat de cald incat am purtat lejer cizmele peste genunchi de la Stradivarius cu o vestuta de blana artificiala. Cu cizmele astea a fost dragoste la prima vedere, dupa care am intampinat ceva probleme cu ele si nu le-am mai purtat. Au costat destul de mult si am fost super dezamagita ca nu le puteam purta, acum sunt fericita si impacata si pot spune ca le ador. E o nebunie cu cizmele peste genunchi la mine in dulap ?

Va urez o zi minunata.

Kisses&hugs!

A.

roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (1) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (2) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (3) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (4) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (5)

Pentru a vedea de unde am cumparat produsele click pe AICI.

Vesta AICI

Bluza AICI

Cizme Stradivarius (S’ 14)

Ceas AICI si AICI

roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (6) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (7) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (8) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (9) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (10) roz prafuit, fusta grena, vesta de blana, ceas aramiu, unghii albe (11)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.