Ready for Christmas?

Hello, lovelies, cum v-ati inceput saptamana? Eu inca sunt in #weekendmood, desi presimt ca o sa imi revin imediat pentru ca am o lista cu Things to do pe birou care asteapta sa fie rezolvata cat mai repede, plus un colet pe care inca nu l-am deschis, o surpriza de Craciun aduse de curier la prima ora, pe care o pastrez inca inchisa, alaturi de o cafea tare, in timp ce imi arunc privirea peste pozele facute in weekend… Azi imi place sa prelungesc suspansul, se pare, sa vad cat rezist…e un sentiment placut sau poate e amorteala din fiecare dimineata pe care o simti atunci cand te dai jos din pat si tot ce iti doresti e sa mai atipeste cateva minunte, sa mai simti cateva clipe de liniste si sa te gandesti cu ce te imbraci. E o cutie neagra, eleganta, cu un panglica mov inchis, destul de mare si totusi suficient de mica inca sa ascunda ceva ce imi doresc demult.

Mai intind inca o data mana dupa ceasca cu motive de Craciun  si imi amintesc ca azi mi-am propus si sa impodobesc casa dupa ce voi cumpara ultimele podoabe. Ne pregatim incet, incet…Craciunul vine…si inca mai am de cumparat atatea cadouri…

Timpul e scurt, Craciunul aproape e aici, parca deja miroase a sarbatoare. Pungi mari cu cumparaturi, liste de bifat, portocalele in freshul pe care il ador, cojile pe care le las intentioanat in fiecare seara pe masa, gandul la cozonacii pe care ii face mami…

Apropo, v-ati gandit deja ce o sa purtati? Poate o fusta rosie cu volum, cizme peste genunchi, un pulovar calduros? Toate o data?

Va las cu pozele si sper sa va inspire.

O zi frumoasa!

Kisses&hugs.

fusta rosie si pulovar pufos (1) fusta rosie si pulovar pufos (2) fusta rosie si pulovar pufos (3) fusta rosie si pulovar pufos (4) fusta rosie si pulovar pufos (5) fusta rosie si pulovar pufos (6)

Pentru a vedea de unde am cumparat produsele click pe AICI.

Fusta AICI

Cizme AICI

Ceas AICI

Palton AICI

Pulovar H&M asemanator AICI

fusta rosie si pulovar pufos (7) fusta rosie si pulovar pufos (8) fusta rosie si pulovar pufos (9) fusta rosie si pulovar pufos (10) fusta rosie si pulovar pufos (11) fusta rosie si pulovar pufos (12) fusta rosie si pulovar pufos (13)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.