Let it snow…. | Black&white

Initial a fost poza asta de pe instagram unde ziceam ca imi doresc un Craciun alb…

Cateva seri mai tarziu patura de zapada s-a asternut deja si orasul e alb. Cateva sanii, brazii deja impodobiti si atmosfera de iarna calda.

Era cazul sa facem cateva poze, cele de anul trecut au fost tare apreciate, iar mie imi plac foarte mult pozele facute atunci cand ninge. A durat putin sa tragem cateva cadre si apoi sa ne continuam drumul. E iarna in toata regula si inca nu imi vine sa cred.

Sunteti gata de patinoar, de ski, de plimbari la munte? Eu abia astept sa fac rezervarea si sa vedem pe unde ne plimbam iarna asta. E o atmosfera asa de frumoasa incat avem cateva destinatii deja stabilite.

***

Poate nu am ales cea mai buna zi pentru a purta fusta asta scurta, insa paltonul este destul de lung astfel incat sa ma protejeze de fulgii de zapada si de vant.

In alte circumstante as fi purtat costumasul altfel, cu tenici albi simpli, poate o jacheta, insa cum nu am mai avut radare…

Cizmele le stiti, dintr-o postare anterioara… Cineva mi-a zis ca dintre atatea perechi de cizme pe care le am as fi putut alege unele mai frumoase. Dar mie mi se par super frumoase, si le-as purta zilnic. Plus ca sunt si foarte comode…De aceea, alegem intotdeauna ce ne place noua, pentru ca nu ne imbracam pentru altii, din fericire, dar pe subiectul asta sunt prea multe de spus, iar atmosfera la mine e una placuta. Miroase a portocale, caloriferele sunt asa de calde, iar eu simt deja cum ma fura somnul

Kisses&hugs!

A

 palton negru gros (1) palton negru gros (2) palton negru gros (3) palton negru gros (4) palton negru gros (5)

Click pe AICI pentru a vedea de unde am cumparat produsul.

Bluza AICI

Fusta AICI

Palton AICI

Fular infinity Orsay

Cizme AICI

Geanta Persunmall

palton negru gros (6) palton negru gros (7) palton negru gros (8) palton negru gros (9)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.