Birthday girl!

Dintotdeauna m-am simtit speciala pentru ca ziua mea de nastere coincidea cu ziua natioanala cand toti romanii erau liberi, sarbatoreau, erau fericiti macar pentru o zi, mandrii de Romania lor, dandu-si mana si petrecand inca din ziua Sfantului Andrei. Aproape de fiecare data petrecerea mea a tinut 3 zile, nu de acum, de cand ma stiu, avand astfel timp sa petrec pe rand cu toti cei dragi.

Astazi, pe 1 decembrie, m-a trezit din nou draga mea, cea care mi-a dat viata, cum numai ea stie, si reuseste de fiecare data. Mi se pare atat de frumos sa fii trezita asa intr-o zi speciala, sa simti mai mult ca niciodata ca esti iubita de ei, ca le pasa, ca vor sa te vada fericita.

Pentru prima data dupa mult timp, azi am primit un cadou special. Am tras draperiile si am vazut niste copaci albi, masinile imbracate intr-o patura alba pufoasa, strazile ninse si fulgi inghetati cazand inca de sus. Poate ca pana la urma o sa avem si un Craciun alb, asa cum imi doream, un Mos Craciun care sa vina pe o sanie trasa de reni, asa cum ar trebui si multe zambete. Am lasat pentru la anul hashtagul #autumndays si am trecut cu incredere la #winterdays

Le multumesc din nou celor care au fost alaturi de mine, pentru cadourile alese cu grija, pentru clipele frumoase, pentru ca au fost calzi cu mine, pentru tortul meu preferat caruia nu am mai apucat sa ii fac poze (prea bun!)… Si voua, dragilor pentru toate gandurile bune, pentru ca ma ajutati sa raman optimista, sa vad intotdeauna partea plina a paharului si sa scriu in continuare, adica sa fac ceea ce imi place cel mai mult.

You are special!

preciosacana Avon pandora (3) pandora (4)

pandora (1)

pulovere groase de iarna

flori frumoase

tinuta de seara (1)

sheinside coat, outwear (2)

Jacheta cu blanita o gasiti AICI (Click).

sheinside coat, outwear (1)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.