La multi ani, Cosmopolitan!

Luna aceasta Cosmopolitan implineste 15 ani de activitate  in Romania, iar eu ii sarbatoresc cum altfel daca nu printr-un articol dedicat pe blogul meu.

Sa tot fie ceva ani de cand am rasfoit pentru prima data revista glossy care m-a condus pe drumul adolescentei si apoi al maturitatii, al unei noi etape…

Am descoperit-o in timp ce urmaream chioscurile de ziare in cautarea revistelor adolescentei, care pe vremea aia erau BravoGirl si Popcorn. Internetul nu era atat de popular in lumea noastra de atunci, iar celelalte reviste mi se pareau fie prea infantile, fie pentru femei maritate cu preocupari casnice. Si atunci am zarit revista cu un scris roz care o avea pe coperta pe una dintre vedetele mele preferate si am decis sa o cumpar.

Sursele de informare erau relativ limitate, iar revistele glossy erau cel mai la indemana pe atunci. Era in vremea liceului, eram o adolescenta indragostita de acelasi om de care sunt acum. Citeam Cosmopolitan cu prietena mea in ora de istorie pe sub banca si sorbeam fiecare articol pana cand revista era “descusuta” din scoarta in scoarta. Pe langa informatiile pe care le asimilam, eram vrajita de lumea asta a jurnalismului, de textele scrise, de colajele alcatuite respectand reguli pe care si eu voiam sa le inteleg. Drept urmare, cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe blog punand in practica trucuri pe care le-am inteles, sau “furat” in timp.

Multumesc Cosmopolitan ca ai fost alaturi de mine atat timp, in calatoriile mele, in pauzele sau in drumul prin viata. Mi-ai tinut de cald in statiile de autobuz in liceu, m-ai insotit la dentist, in pauzele dintre cursuri sau in vacantele noastre.

Cosmopolitan (1) Cosmopolitan (2)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.