Bioderma lanseaza Hydrabio H2O

Luna aceasta Bioderma vine cu o surpriza pentru toti care adora lotiunea micelara. Eu sunt una dintre acele persoane, pentru care

lotiunea micelara a fost o descoperire revolutionara. O folosesc atat dimineata inainte de a ma machia, cat si seara pentru a indeparta si cel mai rezistent machiaj.

Hydrabio H2O este prima lotiunea micelara care indeparteaza machiajul, atat cel de pe fata cat si cel am ochilor, dar si hidrateaza si calmeaza tenul.

Daca te-ai confruntat cu sensibilitate la nivelul tenului dupa demachiere, manifestata prin inrosiri partiale sau usturimi, Hydrabio H2O este produsul care te scapa de aceste senzatii suparatoare,

Eu am incercat-o deja si imi place foarte mult. Nu imi mai simt tenul sensibil, ochii nu ma ustura, iar machiajul este indepartat cu succes.

Nu necesita clatire, insa mie imi place sa ma spal pe fata dupa vreo 2 ore atunci cand imi aplic exfoliantul BHA pe care il ador si crema de fata.

Pretul la care se gaseste in farmacii este de 49 ron pentru un produs de 250 ml, care va ajunge cateva luni. Mie mi se pare foarte spornica.

Hydrabio H2O 250 ml, grație brevetului Aquageniumâ, “reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine canal care susțin circulația apei în piele, și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.

Soluția micelară curăță și înlătură machiajul rezistent, hidratează și calmează pielea. Aceasta își recapătă elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

bioderma

bioderma, lotiune micelara pentru piele sensibila (4)bioderma, lotiune micelara pentru piele sensibila (1)

bioderma, lotiune micelara pentru piele sensibila (2)

bioderma, lotiune micelara pentru piele sensibila (3)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.