Cristallini | Rochii de poveste

Sunt zile in care tot ce vreau este sa stau pe canapea, sa ascult ploaia cum loveste in geam si sa plutesc pe norul meu roz plin de vise cu rochii colorate sau nu. Si cateodata chiar mi se indeplineste dorinta…Doar ca in loc de rochii colorate aleg negru. The blackest black!

Untitled

Cand am inceput sa scriu postarea asta am cautat intai o melodie pe care as fi putut sa scriu mai bine ce simt, iar voi sa aveti acelasi vibe, asadar am ales-o pe Beyonce, pentru ca e atat de..

…ar fi inutil sa incerc sa o descriu pe Be.

Play and feel the music!

rochii sirena

Rochia pe care o port este Cristallini si as putea sa va spun o intreaga poveste despre ea. Pe langa faptul ca este editie limitata, este aproape in totalitate acoperita de paiete de culoarea neagra ce formeaza un model 3D. Textura densa pune in evidenta silueta, iar portiunile transparente de pe picior creaza un efect deosebit.

Este interesant ca eu nu am fost niciodata atrasa de rochiile sirena, pana sa o vad pe aceasta. Acum sunt indragostita de acest model, si l-am ales chiar in dublu exemplar.

Va spuneam acum ceva timp ca o rochie este ca o poveste. Povestea mea de azi e speciala, si va las sa o descoperiti prin pozele de mai jos.

Rochiile Cristallini sunt create de niste oameni minunati cu multa imaginatie, care isi pun toata inspiratia in creatiile lor minunate.

Va puteti convinge si voi, pe site gasiti o gramade de modele pe carele puteti vedea AICI.

Sa aveti o zi magica!

rochie sirena de seara (2)

rochie sirena

rochie sirena neagra

rochie sirena de seara (1)

rochie sirena de seara (3) rochie sirena de seara (8) rochie sirena de seara (7) rochie sirena de seara (6) rochie sirena de seara (5) rochie sirena de seara (4)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.