Frumusetea nu are varsta #Dove

In ultima campanie lansata Dove spune:

Frumusetea nu are varsta.

De fapt, cred ca va amintiti biletelul misterios pe care l-am primit acum o saptamana care anunta ceva. Misterul s-a deslusit acum cateva zile cand curierul a sunat la usa in zori si mi-a adus o punga plina de #Dove insotita de o scrisoare pe care scria: “Descopera frumusetea varstei tale”.

Am fost putin in impas la inceput. Ma intrebam la ce se refera. Oare despre ce frumusete este vorba?

Asemeni anotimpurilor (pentru ca eu v-am pus ca le iubesc pe toate) asa ne propune Dove sa iubim fiecare an din viata noastra in care pasim. Singura perceptie de care noi, oamenii suntem legati este ca frumusetea depinde de varsta. Nimic mai neadevarat. Frumusetea unei bunici care zambeste uitandu-se la nepotii ei este de neegalat. Frumuserea din ochii unei mame. Zambetul unei femei inconjurate de o familie frumoasa.

Si atunci de ce sutem triste in fiecare an atunci cand ne sarbatorim ziua de nastere?

Baloane colorate, tort cu ciocolata si cirese amare, cadouri, zambete, doar un gand care te intristeaza putin gandindu-te ca ai mai pus un an la acel numar deja cam prea mare…

De aceea, Dove isi asuma misiunea de a crea o lume in care frumusetea este o sursa de incredere, nu de anxietate. In acest sens, Dove lanseaza o noua campanie construita in jurul unui film ”Tu cati ani ai?”  prin care isi doreste sa inspire femeile sa-si sarbatoreasca frumusetea la orice varsta.

Pe mine m-a impresionat clipul, vi-l las si voua mai jos. Femeile alea sunt atat de frumoase si de minunate!

Acum sa va aud pe voi. Sunteti mandre de varsta voastra?

frumusete cu Dove (7)

frumusete cu Dove (1)

frumusete cu Dove (2)

frumusete cu Dove (3)frumusete cu Dove (5)

frumusete cu Dove (6)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.