O altfel de seara: Fusta cu imprimeu si stilettos

Am fost intrebata de curand in ce imi gasesc inspiratia. Cum de scriu zilnic pe blog si totusi nu am obosit, cum imi vin cuvintele, de unde izvorasc ideile, cine ma inspira.  Seara (sau noaptea) cand tot orasul doarme, cand stiu sigur ca telefonul nu o sa mai sune a mia oara pe aceea zi, cand stau intinsa in patul meu cu un pahar de apa cu lamaie e de o mie de ori mai usor sa scriu, sa curga inspiratia. Pentru ca da, imi scriu articolele intotdeauna seara.

Atunci cand vine vorba despre hainele pe care le port exista atatea surse de unde putem gasi idei pe care sa le interpretam in felul nostru. Pinterest, reviste, lookbook, chicissimo, instagram, cat si moda strazii. Imi place atunci cand ies pe strada sa le admir pe fetele frumos imbracate, ingrijite, cu trasaturi frumoase. Azi dimineata, am avut surpriza sa vad multe fete care mergeau spre liceu in tinute atat de frumoase… Pantofi oxford, sacouri cu linii masculine, machiaj fresh si par perfect intins prins intru-o coada de cal la baza gatului. Ma bucur mult ca fetele au renuntat in mare parte la platforme si fuste scurte.  Cel putin atunci cand merg la scoala, la liceu sau la facultate.

Revenind la tinuta mea, eu am purtat o fusta cu imprimeu de catifea, 2D as spune, pentru ca modelul cu negru este in relief. Bluza ati mai vazut-o de 3-4 ori pe blog, asa ca nu va mai spun nimic despre ea.

Alegeti, dragile mele, cel putin de 2-3 ori pe luna sa iesiti la cina cu iubitul si sa purtati ceva deosebit. Lasati tricourile banale acasa, pantofii fara toc si pantalonii. Nu ii lasati sa uite ca sunteti femei si va place sa primiti complimente. Pun pariu ca va fi o “altfel” de seara.

1fusta cu imprimeu si stilettos (9)

fusta cu imprimeu si stilettos (1)

fusta cu imprimeu si stilettos (2)

Hainele sunt comandate online. Click pe AICI.

Bluza AICI

Fusta AICI

Pantofi AICI

Ceas Michael Kors

fusta cu imprimeu si stilettos (3)

fusta-cu-imprimeu-si-stilettos-4

fusta cu imprimeu si stilettos (5)

fusta cu imprimeu si stilettos (6)

fusta cu imprimeu si stilettos (7)

fusta cu imprimeu si stilettos (8)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.