Autumn feelings: Fusta midi portocalie cu pliuri si camasa cu imprimeu

Well, ieri spuneam ca toamna este cel mai romantic anotimp, azi am hotarat sa il tratez ca atare cu o tinuta pe care o iubesc: fusta midi cu pliuri, stilettos si camasa cu imprimeu jucaus.

M-am indragostit de fusta asta boema de indata ce am vazut-o pe site si am zis ca asa ceva chiar nu am si mi-ar prinde asa de bine in garderoba. Mi-am imaginat-o perfecta pentru o plimbare intr-o vara tarzie, cand soarele inca este alaturi de noi si a ajuns la timp pentru a ma bucura de ea savurand un croissant la micul dejun pe terasa preferata.

Avantajul unei astfel de fuste midi este ca pune accentul pe talie si impreuna cu perechea de pantofi potrivita lungeste optic picioarele. Este ca o dovada in plus ca femeile sunt cele mai gratioase fiinte, nu-i asa?

Pot doar sa sper ca vom avea parte de o toamna frumoasa, linistita si cu mult soare. Mi-as dori sa mi se indeplineasca si o dorinta mai veche, pentru ca totul sa fie perfect, dar deocamdata imi place sa imi amintesc zilnic ca Viata este frumoasa!

Aceasta este una dintre tinutele mele preferate si ma reprezinta asa de bine, desi nu as fi zis vreodata ca pot avea o fusta intr-o nuanta atat de frumoasa de orange.

Sa aveti o zi minunata!

fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (1) fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (2) fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (3) fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (4) fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (5)

Hainele sunt comandate online. Click pe AICI.

Camasa AICI

Fusta AICI

Ceas Michael Kors

Pantofi AICI

Colier –

fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (6) fusta midi, camasa cu imprimeu, stilettos (7)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.