Weekend mood: jacheta cu imprimeu vintage si fusta din dantela neagra

Hello, dragile mele. Azi m-am trezit cu un zambet larg pe fata doar pentru ca este vineri. Ce-i drept, m-am trezit probabil undeva aproape de pranz, pentru ca aseara m-am dus la culcare tarziu, foarte tarziu abia dupa ce am scris postarea aceasta. Sa fiu sincera o scriu din dormitorul meu, cu ceva colinde pe fundal si greieri care inca mai canta, gandindu-se probabil ca vara mai este aici. Poate va intrebati de ce colinde. Ei bine, noi am ascultat colinde tot anul pentru ca nepotelul meu drag le adora. Nici nu a contat pentru el ca erau 40 de grade afara asta vara, ascultam colinde ? Si pe noi nu ne deranjeaza nimic, atat timp cat el e fericit.

Revenind la motivul incantarii mele se anunta un weekend plin, un proiect nou cu rochii minunate si un mic rasfat pentru mine, vechea mea pasiunea. Abia astept! Sa vedem daca ghiciti despre ce e vorba.

Pana atunci va las cu tinuta mea de ieri. Fusta neagra asimetrica din dantela, un deliciu, jacheta cu imprimeu vintage si botinele pe care toata lumea mi le-a admirat.

Jacheta cu imprimeu vintage floral este o incantare, are un material finut si se inchide cu nasturei mici in fata. Am ales marimea S, ca de obicei, pentru ca mereu ma intrebati asta, si mi se potriveste perfect.

Ghetele le-am comandat marimea 38, desi eu as fi cam de 37.5, dar mi se potrivesc. Ma uimeste cat de comode sunt, nefiind totusi din piele. Ma simt ciudat sa spun asta pentru ca sunt o iubitoare de animale si totusi port incaltaminte de piele naturala mai tot timpul. Cam ipocrita treaba asta . ?

Ne bucuram de ultimele zile insorite si ne pregatim sufleteste pentru toamna.

Weekend frumos!

jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (1)
jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (2) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (3)

jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (4)

Hainele sunt comandate online. Click pe AICI.

Jacheta AICI

Fusta AICI

Ghete AICI

Ceas Fossil

jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (5) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (6) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (7) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (8) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (9) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (10) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (11) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (12) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (13) jacheta imprimeu floral, vintage, dantela, bocanci (14)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.