Verde crud si sfarsit de vara

Timpul

Tic Tac. Tic Tac. Cateodata parca il simtim cum trece si momentele pe care le asteptam cu multa nerabdare se apropie. E singura problema pe care o avem atunci cand un examen vine mai repede decat ne-am dori. Ne omoara in asteptarea rezultatelor…

Timpul

E cel pe care il invinuim in fiecare seara cand vedem gramada de facturi neplatita si manichiura pe care nu ai mai refacut-o de o saptamana.

Timpul

Il strigi atunci cand iti amintesti ca nu ai mai stat cu cei dragi la o cafea demult si ti-e dor.

Timpul.

Ai vrea sa il opresti in loc sau sa il dai inapoi?

timpul

Mai devreme sau mai tarziu, te lovesti de aceasta problema, pentru ca este ca un cerc vicios. Poate cateodata ar trebui doar sa traim clipa, fara sa asteptam sa vina vara viitoare pentru a vedea un rasarit undeva de la malul marii, pentru a admira stelele sau a iti lua geanta pe care ai visat-o toata vara.

***

Eu am purtat rochie verde crud, ceasul cu curea neagra la care v-am lasat link mai jos si sandalele de la Stradivarius. Chiar ma gandeam ca nu prea le-am incaltat vara asta, am recuperat acum.

rochie galbena (1) rochie galbena (2) rochie galbena (3) rochie galbena (4) rochie galbena (5) rochie galbena (6) rochie galbena (7)

Ceas AICI

Rochie AICI si AICI

Sandale Stradivarius S’14

Geanta ALDO

Bratara Poema

rochie galbena (8)

Va urez o zi minunata si insorita. Aici se pare ca vine toamna, cerul e innorat si sta sa ploua.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.