Fucsia Fun: Rochie roz cu spatele gol

Despre toamna trecuta imi amintesc mai mult decat frunzele cazute, ploi si zile mai scurte. Port amintirea diminetilor in care ma trezeste mirosul de cafea proaspata, soarele care e mai jucaus si faptul ca in sfarsit patul nu mai pare atat de mic, din cauza caldurii.

Ca sa fii mai fericit si incarcat de energie pozitiva trebuie sa vezi intotdeuna partea plina a paharului si partea buna a lucrurilor. Nu cauta sa vezi ce au sau nu au altii, bucara-te de ce ai in acel moment. Asta o sa te faca mai fericit. Pinky promise.

Anul asta toamna va fi mai mult decat atat pentru noi pentru avem ceva planuri mari care pe mine ma fac foarte fericita. Cel putin momentan. De ce? Pentru ca atunci cand urmeaza perioade grele e important sa te agati de ceva, sa ai o motivatie care sa te faca sa lupti sa ajungi la “START”.

*

Dar atat despre asta momentan, mai bine revenim la rochia mea roz.

I am not a pink person, imi tot vine in gand. Si totusi, am ales sa port o rochie de vara roz cu spatele gol. M-am grabit putin de teama sa nu ma trezesc cu toamna in spate si cu rochia nepurtata, pentru ca zilele sunt tot mai reci.

Cand port roz, am sigur pe mine si alb sau negru, si cel mai bun exemplu e AICI. (Ador tinuta asta)

rochie roz
rochie roz cu spatele gol (2) rochie roz cu spatele gol (3) rochie roz cu spatele gol (4) rochie roz cu spatele gol (5) rochie roz cu spatele gol (6)

Rochie AICI (La reducere!)

Sandale Stradivarius

Geanta Aldo

Ceas Fossil

Bratari random

rochie roz cu spatele gol (7)

Sa aveti o zi frumoasa!

Kisses&hugs!

turnul eiffel

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.