Zile dulci de vara in alb

Vara iubesc unghiile mele albe, rochiile din voal din materiale fine, sandalele sexy si comode, dar si zilele relaxante in care nu avem niciun plan si totusi apar din senin.

Si totodata imi place sa jonglez cu parul meu, cu tinutele, cu ce port. Ieri aveam buclele lejere, azi parul drept, ieri o rochie neagra, azi una alba.  Mereu mi s-a parut interesant ca poti parea un alt om, doar folosindu-te de haine, machiaj si imaginatie.

Tinuta de azi e simpla, doar o rochie comoda, sandalele cu platforma si una din gentile mele preferate, pe care o port atunci cand am chef de o pata de culoare. Am purtat tinuta a doua sau a treia zi dupa ce am venit de la mare, dar abia acum am avut timp sa postez ?

Va multumesc pentru vizitele de ieri, comentarii si reactiile pozitive pe care le-ati avut. Mi-ati adus un zambet in plus pe buze.

Kisses

rochie alba, geanta de vara (2) rochie alba, geanta de vara (3) rochie alba, geanta de vara (4) rochie alba, geanta de vara (5) rochie alba, geanta de vara (6) rochie alba, geanta de vara (7) rochie alba, geanta de vara (8) rochie alba, geanta de vara (9)

Am purtat:

Rochie AICI

Sacou AICI

Sandale Stradivarius

Ceas Fossil

Ochelari RayBan

rochie alba, geanta de vara (1)

animal print white miu miu blog (2)

animal print white miu miu blog (7)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.