Salopeta chic pentru plaja

I am back. Si as vrea sa va spun ca am fost plecata vreo 3 zile, cum aveam de gand, insa am fost doar bolnava. Rau. Bine ca a trecut.

In sfarsit, pregatim o mica escapada pe sfarsitul saptamanii, adica de vineri, iar saptamana viitoare pornim din nou la drum. Abia astept sa ne bucuram de piscina de la munte unde ne asteapta ai mei si buburuza mica. Nu l-am vazut de 2 zile si deja ma topesc de dorul lui.

Abia astept. Pana atunci ma delectez acasa cu mancare de regim, si seriale la greu. Mai am putin si termin si Orange is the new black si credeti-ma ca nu am nici cea mai mica idee ce sa mai incep. Dupa asta si Devious Maids, pe care vi l-am recomandat si voua acum ceva timp chiar simt ca s-au terminat serialele faine.

Revenind la poze, este ultima serie din vacanta, motivul vi l-am explicat in postarea anterioara. Nu va spun cat de dor imi este sa imi simt picioarele afundate in nisipul fin si corpul sarutat de razele de soare…

Am purtat un costum de baie bleo cu fundita (pretty me) si salopeta alba. Una dintre cele mai faine, cu un pret asa de bun.

salopeta alba de plaja (5)

salopeta alba de plaja (4)

Click pe AICI pentru a vedea de unde am cumparat produsele.

Costum de baie AICI

Salopeta AICI


salopeta alba de plaja (2) salopeta alba de plaja (3)

salopeta alba de plaja (6)salopeta alba de plaja (8) salopeta alba de plaja (7)

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.