Stories: Ne faceti o poza? | Rochie cu spatele din dantela

Din pacate, clipele frumoase trec, dar raman intotdeauna amintirile si pozele care sunt martore ale momentelor speciale. Din pacate pentru noi, aparatul nu este mereu alaturi, asa cum ne dorim pentru ca e greu sa cari cateva kilograme bune de echipament cu tine, ca sa nu mai zic de faptul ca e al naiba de dificil sa gasesti pe cineva care fie in stare sa faca o poza fara sa ne taie capul unuia dintre noi, sau sa nu focalizeze printre noi :)) Cabral scrisese la un moment dat o postare buna pe tema asta, am ras 2 zile numai cand imi aminteam si avea asa o mare dreptate…

Anyway, ar trebui sa fie totul atat de simplu cand te asezi in pozitia perfecta, iubitul tau face setarile, tot ce trebuie sa faca este sa apese butonul ala nesuferit si nici pe ala nu il gaseste si in momentul ala te intrebi unde naiba e trepiedul ala pe care ai dat o caruta de bani, baby? Culmea e ca de fiecare data cautam o persoana care sa aiba un DSLR in mana, gandindu-te ca probabil stie ce face cu el, ca doar nu pozeaza lebedele alea degeaba, dar…nu-i asa. DSLR-urile s-au ieftinit si oricine isi permite unul, dar macar incadrarea…incadrarea…

Epic momentul de la sfarsit cand te uiti la poze si toate sunt miscate, neclare, sau deloc si iti mai si spune: Astea spontane sunt frumoase. Yeah, sure!

Partea buna e ca eu mereu am poze misto pentru blog , sau gasim noi o modalitate de a ne intoarce cu cateva amintiri frumoase.

Rochia de pe mine am vrut neaparat sa v-o arat, dar cum altfel daca nu in poze pe plaja. Era pacat sa nu profit de peisaj, de stare, de nisip.

Nu pot sa nu va spun ca acum este la oferta AICI, si ca eu m-am indragostit de ea si acum o am in 3 culori. Vi le arat curand si pe celelalte.

picioare nisip rochie alba dantelapoze plaja

dantela alba

Rochie AICI

Costum de baie AICI

Palarie random

scoici de mare rochie dantelapoze plaja fata

Sa avem un inceput frumos de saptamana cu aroma de weekend!

PS: Saptamana asta e scurta, asa-i?

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.