Summertime. Poze din vacanta

Recunosc. Zilele de august imi priesc. Totul suna cam asa: relaxare, putina munca, inghetata, mic dejun in pat, cina pe terasa, filme pana noaptea tarziu, gatit in doi. Cu Ipadul langa noi, of course. Cine ar fi zis ca retetele video sunt asa de simplu de urmarit?

Acum va scriu din varful patului in timp ce descarcam un film si asteptam pizza pe care am comandat-o acum vreo jumatate de ora. Culmea, nu sunt fan, (sunt oare singurul om de pe planeta care nu iubeste pizza?), dar astazi aveam putina pofta. Sa nu uitam de un platon de zmeura pe care nu o sa o las sa ma astepte prea mult, ma intelegeti de ce …Parfumul ei ma loveste de fiecare data cand deschid frigiderul si eu chiar nu sunt o persoana rabdatoare.

Va las cu alte cateva poze din vacanta la mare. De cateva zile nu ma gandesc decat unde sa mai fugim cateva zile pentru ca planurile initiale s-au dus. Vreo sugestie pentru vreun loc frumos?

poze plaja (2) poze plaja (3) poze plaja (4) poze plaja (5) poze plaja (6) salopeta colorata (1) salopeta colorata (2) salopeta colorata (3)

bustiera neon iphone 5S pasare, plaja, apa sarata (1) pasare, plaja, apa sarata (2) poze plaja (1)

Am purtat:

Rochie verde de plaja AICI

Costum de baie AICI

Salopeta colorata AICI

Bustiera neon AICI

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.