I Got My Eye On You

rochie de vara, bleo ciel, buze rosii (3)

rochie de vara, bleo ciel, buze rosii (1)

Realitatea este ca niciodata nu vom avea destule rochii si ce e mai dureros e ca an de an, colectii peste colectii reusesc sa ma surprinda cu idei noi, astfel incat voi pune mereu una peste alta si tot nu voi avea cu ce sa ma imbrac. Concluzia? Ne trebuie un dressing mai decat planuisem, o casa mai mare, buget mai mare…etc. Baby, asta e situatia, nu avem ce face!

Cand eu credeam ca am rochii pana la toamna sa ma imbrac in fiecare zi cu una diferita si inca pentru vreo alti 2-3, am zarit ceva diferit: rochia EYES, cu fermoar pe spate si material lejer de vara si cea mai frumoasa nuanta de bleo ciel.

Am fost intrebata recent de ce imi place sa cumpar haine. Pentru ca imi place arta,  imi plac hainele frumos croite, care ascund idei noi, revolutionare. Ma indragostesc de ele, le iau acasa, le port o data de 2 ori apoi le pun spre pastrare. Poate candva…You know…

Cu sandale romane, tocuri din piele intoarsa, sau cizme scurte de vara, rochia Eyes e perfecta pentru vacanta planuita de atat timp. Ocupa putin loc in bagaj, eu propun sa o luam cu noi!

accesorii aurii

Rochia EYES o gasiti AICI cu transport gratuit.

rochie de vara, bleo ciel, buze rosii (6) rochie de vara, bleo ciel, buze rosii (5) rochie de vara, bleo ciel, buze rosii (4)

Accesoriile aurii. Bratari multiple si 2 lanturi lungi, globul norocos si bufnita cu ceas.

Ochelarii Rayban si accesorizam cu vreme frumoasa din plin, cel mai gustos porumb fiert, floricele cu topping de caramel si multa iubire.

rochie de vara, bleo ciel, buze rosii (2)

ochelari ray ban

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.