Rochie alba cu broderie si sandale cu siret

rochie de nunta, alba, rochie de ocazie (2)rochie de nunta, alba, rochie de ocazie (3)

Stiti cum este cand iti place atat de tare o rochie incat ti-o doresti si rosie, si neagra, si roz si poate si turcoaz ca sigur asa o rochie frumoasa nu vei mai gasi cel putin vreo 2 ani de acum inainte. Va garantez eu ca veti mai gasi si altele, dar totusi asa este cand simti ca rochia aia e THE ONE pentru tine. Maine poimaine poate ai o nunta si nu ai cu ce sa te imbraci, sa fii macar pregatita, daca bate vreo petrecere la usa si sa nu petreci 2 zile in fata dulapului fara inspiratie.

Asa am simtit eu cu rochia alba cu broderie. Desi o aveam pe roz, cand am vazut varianta pe alb (nebunie) am zis ca innebunesc daca nu mi-o iau. In 2 saptamani si ceva era la mine si ma admiram in oglinda in timp ce faldurile mi se jucau pe langa corp. Pe langa ca e adorabila, mai e si foarte comfortabila si usor de purtat.

Degeaba va spun ca am dat o casa intreaga cu fundul in sus dupa niste sandale argintii cu care sa o port, parca au intrat in pamant sau cel putin s-au afundat sub vreun raft cu cifru, pentru ca nu am mai reusit sa le gasesc. Sper totusi ca nu le-am facut cadou din vreun exces de zel.

rochie cu broderie

Rochie alba, piele usor bronzata in 15 minute (va povestesc curand cum) si sandale cu siret. Pare a fi secretul serilor frumoase de iunie?

Miroase a flori de tei si mi-as dori sa imi petrec noaptea pe un pat de flori parfumate in mijlocul naturii sa nu aud decat greierii si linistea dupa ploaie…

rochie alba (1) rochie alba (2) rochie alba (3)

(Rochia si sandalele sunt comandate online, click pe link pentru a vedea de unde)

Rochie alba cu broderie AICI

Sandale cu siret AICI

rochie alba (4) sandale cu siret

Va doresc o zi frumoasa!

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook, dar si pe instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.