Red is the new black!

“Dar pana la urma, in viata totul se rezuma la decizii. Uneori le iei pe cele mai bune, iar alteori nu. Insa oricum ar fi, trebuie sa ti le asumi tu, pentru ca mai devreme sau mai tarziu va veni ziua in care te vei scufunda in regrete…Si acestea, crede-ma, nu vor conta niciodata pentru nimeni, asa ca in viata totul este irelevant… “

PLAY!

rochie rosie, rochie de seara (1) rochie rosie, rochie de seara (2) rochie rosie, rochie de seara (3) rochie rosie, rochie de seara (4) rochie rosie, rochie de seara (5) rochie rosie, rochie de seara (6) rochie rosie, rochie de seara (7)

Rochia rosie, sandale negre, auriu, nebunie!

Intotdeauna cand stiu ca am de mers la un eveniment imi imaginez rochia perfecta cu mult inainte. Rosu, negru, crem, mov, toate se repeta sub forme diferite, de fiecare data altfel, de fiecare data alta poveste. Pentru azi am una speciala, o rochie parca facuta pentru mine. Cu o croiala banala, dar deosebita, cu un umar gol, unul acoperit.

Sandalele cu aripi, inspirate de Giuseppe Zanotti fac diferenta  si atrag mult prea multe priviri pentru o simpla poveste. Toc perfect de 12 cm, piele intoarsa, le ador…

Rosul este despre pasiune, iubire, atitudine. Rosul este pentru persoanele care iubesc si nu numai. Azi rosul este despre mine.

rochie rosie, rochie de seara (8) rochie rosie, rochie de seara (9)

(Rochia si sandalele sunt comandate online, click pe link pentru a vedea de unde)

Rochie rosie AICI

Sandale AICI

Cercei & Bratara Poema

rochie rosie, rochie de seara (10)

Azi va urez doar o saptamana frumoasa, sa zambiti mult si sa va bucurati de tot ce este frumos.

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook, dar si pe instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.