1 iunie – Galben si tenisi cu imprimeu floral pentru vara

Pentru ca este ziua copilului si eu ma simt cu siguranta inca un suflet tanar, astazi am pregatit o postare vesela, colorata, plina de voie buna.

Recunosc, am fost rasfatata, surprinsa si iubita, pentru ca am cel mai dulce iubit care a plecat sa cumpere cereale pentru printesa inca de dimineata. Sa va spun cu ce s-a intors :D? Cu inghetata cu lime, biscuiti cu ciocolata amaruie (pentru ca imi plac mie), cadouri…si cereale :)))

In viata se spune ca luam decizii peste decizii, probabil cea mai buna decizie pe care am luat-o pana acum a fost sa te intalnesc pe tine, daca cumva a fost decizia mea. Pentru ca am crescut impreuna si m-ai invatat atatea, azi esti ca aerul pe care il respir, iubire!!!

fusta de vara, colorata, scoala, tinuta, parc (1) fusta de vara, colorata, scoala, tinuta, parc (2) fusta de vara, colorata, scoala, tinuta, parc (3)

A fost o zi asa frumoasa si vesela incat costumul meu din 2 piese a fost cea mai buna alegere. Fusta asta galbena ma duce cu gandul la o albinuta, la parcuri de distractie si la vacanta, normal…

Azi am vazut atati copii costumati cu voie buna si zambete pana la urechi incat aproape ca imi venea sa topai si eu pe langa ei. Macar aveam ceva potrivit pe mine, zic :)))

fusta de vara, colorata, scoala, tinuta, parc (4) fusta de vara, colorata, scoala, tinuta, parc (5) fusta de vara, colorata, scoala, tinuta, parc (6)

Costum Bluza+Fusta AICI (Transport gratuit)

Tenisi cu imprimeu floral ZARA

Ceas Michael Kors

Ochelari RayBan

Va urez un inceput de saptamana usor. La mine e ultima saptamana din sesiune, mai am doar 2 examene si o sa arunc toca in sus fara nicio restanta.

Zi frumoasa!

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook, dar si pe instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.