Bloggers meeting 2014

Prin luna ianuarie-februarie ma gandeam ca ar fi frumos sa reusesc sa le strang pe bloggeritzele de moda si frumusete din Pitesti la o intalnire, unde sa stam de vorba despre blogurile noastre, despre arta de a fi femeie, despre machiaj si manichiura…

Urmatorul pas a fost sa o provoc pe Stefana la treaba si impreuna am reusit sa strangem fetele. Nu ma asteptam sa fie atat de deschise, dar mai ales atat de entuziasmate de idee. Am avut fete din Pitesti, dar si din Bucuresti si Valcea, care si-au schimbat programul astfel incat sa ajunga si la intalnirea noastra.

Data am stabilit-o de comun acord luand prin eliminare examene, escapade de weekend, dar si cursuri de predat arta machiajului, cum avea draga mea Lucia.

fete intalnire machiaj manichiura 2014

Despre organizare si emotiile dinainte nu o sa va povestesc, pentru ca nu vreau sa va plictisesc, dar le multumesc sponsorilor care ne-au fost alaturi si celor care s-au oferit sa ne ajute la viitoarele evenimente.

Ar fi atat de multe de spus despre asta, dar mi-a placut foarte mult si sunt sigura ca as face fata pe viitor si la provocari mai mari.

fete intalnire

Tinuta mea: Fusta AICI, Sandale Zara, Tricou Sugar Shop

cadouri femeiSursa foto Lucia 

Pana la final ne-am dat seama ca nu stiu unde s-au dus cele 3 ore si ceva cat am stat acolo. Am avut atatea de vorbit, de impartasit… ? Iuliana si sora ei ne asteptau acolo, asa ca am avut o ora la dispozitie sa dezbatem toate subiectele posibile si imposibile.

Usor usor au aparut si fetele si cred eu ca s-au legat prietenii frumoase.

Eu sunt sigura ca mi-am mai castigat cateva prietene, pentru ca o parte din fete deja erau.

Am plecat mai bogata acasa, cu niste prietene in plus, informatii noi si multe sfaturi utile. Abia astept sa repetam experienta, e minunat sa te stranga in brate, in sfarsit o persoana pe care o stii de atat timp din online.

Va astept si maine pe blog cu ceva special.

Weekend frumos, fete dragi!

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook, dar si pe instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.