Bucle lejere, boyfriend jeans si inceput de saptamana

Duminica seara, e ora 00:00 si iar scriu. Ma gandesc iar si iar unde fug wekendurile astea, unde dispar cele 2 zile nebune, pline de zambete, de relaxare si de plimbari.

Am simtit weekendul asta de parca ar fi fost o singura zi, mai ales ca aseara nu prea am dormit si atunci nu reuseam sa inteleg unde s-a terminat ziua si cand a inceput alta. Partea buna? Am avut un weekend frumos cu soare, cu pregatiri pentru o perioada grea si cu…surprize ?

Incepand de maine pe blog Prom Series cu idei pentru banchet, bal sau alte evenimente la care veti participa si aveti nevoie de inspiratie.

Bucle lejere cu placa? Yes please! Nu am purtat niciodata alt fel de bucle in afara celor facute din perie sau cu placa. Lejere, desfacute, prin care iti treci mana si simti ca parul danseaza pentru tine. Stiti, vorbesc despre ceea ce la salon nu prea primim niciodata, pentru ca eu mereu ma intorc acasa cu bucle samalute ce au nevoie de o scuturare buna pentru a arata…altfel?

Pantaloni scurti boyfriend style doar putin rupti, o camasa si sandalele preferate si gata am fost, nici nu e nevoie de mai mult, cand pe bord ai 20 grade+ si soarele ne arata prima data o fata fara dinti. Si mi se face dor de vacanta, de plaja, de petreceri de vara lungi, de rochii si cea mai buna limonada. V-am zis ca ador limonada? Fara zahar, agraaa, cat mai acra, cu gheata si neaparat asezonata un sezlong, Ipadul si sunet de valuri sparte de tarm. Hai ca v-am facut pofta un pic :))

denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (5)

denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (2)

denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (1)
denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (3) denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (4)
denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (6) denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (7)

Click pe AICI pentru a merge direct pe produs.

Cardigan Poema

Camasa AICI

Pantaloni scurti AICI

Zandale Zara

Bratari AICI

denim pantaloni scurti camasa cu model bucle lejere (8)

Va urez o zi plina de zambete si o saptamana perfecta!

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook, dar si pe instagram.

PS: Daca vreti sa primiti postarile pe mail, va puteti abona in casuta din dreapta FOLLOW BY email. Nu uitati sa confirmati inscrierea!

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.