#Parlor by Veronica Zaharia. Noua colectie de rochii de gala

Dimineata cand somnul este  mai dulce, singurul motiv pentru care curierul m-ar putea trezi si sa nu ma enervez este ca sa imi aduca flori si nu orice flori, ci florile mele preferate, toate la un loc… Bujori, trandafiri, orhidee si o zambila atat de parfumata…Am avut un deja-vu pentru ca asa as vrea sa arate buchetul meu de mireasa, aproximativ, iar Parlor mi-a facut o surpriza parfumata foarte draguta.

*

Aranjametul de mai sus insotea noua colectie #Parlor by Veronica Zaharia.

” Zane, nimfe, eroine de basm, iesite din imaginatia fericita a copilariei, aceasta este noua colectie Parlor”, isi descrie Veronica creatiile scoase parca din povesti.

Modelele Parlor sunt delicate, deosebite, romantice… Noua colectie este formata din 40 de modele, tinute de cocktail si de gala, materialele folosite fiind matase, crep, voal sau organza. Detaliile sunt din dantela, iar florile sunt lucrate si cusute manual.

Tinutele propuse in noua colectie Parlor se remarca prin detaliile geometrice sau florale, prin volumetrii îndraznete, suprapuneri de materiale si maniera atipica prin care designer-ul Veronica Zaharia reinterpreteaza feminitatea clasica.


Parlor noua colectie haine rochii (3) Parlor noua colectie haine rochii (4)

parlor

Rochia perfecta din noua colectie Parlor, tesuta parca de zane special pentru mine este cea rosie de mai jos. Sunt intr-o dispozitie visatoare, nu neg, am muzica pe Ipad din playlistul de seri romantice  si ma vad alaturi de printul meu in rochia asta dansand intr-o sala mare de castel.

Parlor noua colectie haine rochii (2)

Sunt o iubitoare de rochii, imi delecteaza privirea un model cum e cel de mai sus si cred ca nu sunt singura.

Ne vedem maine pe blog cu o noua postare.

Weekend frumos!

Daca vreti sa ma urmariti si voi pe facebook ma gasiti AICI, iar pe instagram AICI.

Daca vreti sa primiti postarile pe mail, va puteti abona in casuta din dreapta FOLLOW BY email. Nu uitati sa confirmati inscrierea!

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.