Provocare: Colantii cu dungi verticale

As spune ca intotdeauna e bine sa accepti provocari, asa cum a  inceput si acest blog pentru mine… in urma unui proiect am inceput sa scriu si s-a dovedit un stil de viata. Imi place sa scriu, sa creez basme, sa vad cum povestile prind viata sa creez tensiunea, linistea, finalul…

Pentru ca intotdeauna trebuie sa iti arati ca poti si sa dovedesti ca atunci cand iti propui ceva, nu exista limite. Sunt o persoana ambitioasa, iar asta ma face sa lupt pentru dorintele mele si sa incerc sa devin din ce in ce mai buna.

Nu o singura data am spus ca nu imi plac colantii, nu ma atrag, nu ma regasesc in ei…iar provocarea celor de la #romwe era chiar asta. Sa creez un outfit pentru LOOKBOOK-ul lor, plecand de la colantii in dungi. Ce credeti, am refuzat?

colanti dungi borealy colier statement (1)

colanti dungi borealy colier statement (2)

Dupa o zi luuunga, nu prea buna as spune si foarte obositoare, stand in fata dulapului, am realizat ca o rochie in colturi ar mai linisti putin efectul dungat al colantilor. Am adaugat vesta de denim si colierul primit acum vreo 2 saptamani de la Borealy. Le-am purtat cu ceva galben si sandalele mele noi.

Colierul il stiti deja din postarea ASTA  in care vi l-am aratat in detaliu. E atat de pretios, incat l-as purta mereu, cu camasi, tricouri, bluze, rochii…

8

colanti dungi borealy colier statement (4).jpg

Blouse/Bluza Stradivarius

Vesta/Vest old

Leggings/Colanti Romwe HERE

Jacket/Jacheta HERE

Watch/Ceas Fossil

Bracelets/Bratari New Yorker

Necklace/Colier Borealy HERE

Sandals/Sandale Stradivarius

colanti dungi borealy colier statement (5)

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe facebook si pe instagram.

PS: Daca vreti sa primiti postarile pe mail, va puteti abona in casuta din dreapta FOLLOW BY email. Nu uitati sa confirmati inscrierea!

PS: Daca va plac colantii mei ii puteti castiga AICI.

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.