Simfonia Lalelelor Pitesti/ Poze de inspiratie

Dupa ce am luat pranzul in familie, am iesit in oras cu cealalta parte de familie sa serbam al doilea rasfatat al zilei. Ne-am indulcit, ne-am bucurat de ziua asta frumoasa si am facut si poze ca sa va aduc mai aproape de Simfonia Lalelelor.

simfonia lalelelor 2014 (1)

simfonia lalelelor 2014 (2)

Ajunsa la editia cu numarul 37, Simfonia Lalelelor a inceput inca de vineri cand centrul orasului a devenit neincapator. Zeci de mii de oameni sosesc in fiecare an sa admire strazile impodobite de sarbatoare, aranjamentele din centrul orasului si expozitia de culoare. Timp de 3 zile toata lumea a vrut sa admire munca care s-a depus si carele alegorice care au fost expuse pentru a fi admirate de trecatori.

In ceea ce priveste expozitia aceasta se intide pe 3 etaje si a fost cucerita de diversitate. Au fost expuse lucrari ale specialistilor din mai multe orase : Sibiu, Cluj, Baia Mare, Arad, Craiova, Brasov, etc cat si din Portugalia, Olanda si Belgia. Interesant e ca si Penitenciarul Colibasi a contribuit cu un stand, dar si elevi si studenti.

Foarte special mi s-a parut ca sambata in cadrul expozitiei s-au incheiat si 3 casatorii.

Afara sunt comerciantii care isi prezinta produsele cum pot ei mai bine: pomi fructiferi, flori, arbusti…

simfonia lalelelor 2014 (5)

Coltul meu preferat din intreaga expozitie a fost declarat cel de mai jos. As fi ales cu drag sa imi petrec ziua scriind pe blog in coltisorul acesta, fara sa ma plistisesc vreodata. Birou alb, carti cu cotoare aurite, flori, pana de scris si o lumanare pe ulei. Felicitari celui ce s-a gandit la asta. As vrea ceva asemanator la mine acasa :))

simfonia lalelelor 2014 (3)simfonia lalelelor 2014 (4)

simfonia lalelelor 2014 (8)simfonia lalelelor 2014 (6)

simfonia lalelelor 2014 (7)

simfonia lalelelor 2014 (9)

simfonia lalelelor 2014 (10)

simfonia lalelelor 2014 (11)

simfonia lalelelor 2014 (12)simfonia lalelelor 2014 (13)

simfonia lalelelor 2014 (14)

simfonia lalelelor 2014 (15)

simfonia lalelelor 2014 (16)

simfonia lalelelor 2014 (17)

Un eveniment dragut, merita sa il vizitati daca sunteti din apropiere sau va place sa calatoriti. La anul va astept cu drag si poate ne intalnim, de oriunde ati sosi.

Am facut ceva shopping, am primit cadouri (desi nu a fost ziua mea), am ras, ne-am plimbat, am primit o veste buna buna si sunt fericita.

Cam asa s-a desfasurat ziua mea. Nu pot sa ma satur de weekenduri, sunt prea frumoase…

Ati vizitat expozitia pana acum? Ati aflat de ea?

Nu uitati sa ma urmariti pe facebook si pe instagram pentru mai multe poze.

PS: Daca vreti sa primiti postarile pe mail, acum va puteti abona in casuta din dreapta FOLLOW BY email. Nu uitati sa confirmati inscrierea pe mail!

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.