Tendinte ale sezonului pentru parul tau si noutatile Nivea

Prima mea amintire legata de Nivea sta in cutia albastra simpla, graitoare pe care bunica o tinea ascunsa de noi si pe care o vedeam doar seara cand isi cremuia mainile cu atentie. Parfumul ei nemuritor nu s-a schimbat nici astazi, semn al faptului ca a condus generatii intregi prin viata.

Acum 2 ani am participat la o campanie organizata de Nivea si am primit doua  cutii de crema, cutii de colectie pe care le-am pastrat cu mare drag, pentru ca mi s-au parut speciale. Una i-am daruit-o mamei, pentru ca ea e cea mai speciala femeie din viata mea, din toate punctele de vedere si mi-am dorit sa o tina ea.

Din baia noastra nu lipseste niciodata nici Nivea, in cutie speciala pentru familie. Este aceea crema buna la toate, pentru femei sau barbati, cand iti apare o iritatie, cand vrei sa iti hidratezi mainile, sa te protejezi de petele lasate de vopseaua de par, sau pur si simplu ai nevoie de o crema buna.

DSC_0349

DSC_0322

Luna aceasta cutiuta albastra de la Nivea se transforma intr-o crema de dus pentru ingrijire delicata si hidratare: Nivea Creme Care. Altfel spus, cea  mai iubita crema a tuturor timpurilor devine cel mai hranitor gel de dus si sper sa devina partenerul meu pe termen lung. Nu stiu cum e pentru voi, dar de cate ori nu am avut eu remuscari ca nu mi-am mai aplicat seara crema de corp sau atat de iubitul unt?

Noul gel de duş, NIVEA Creme Care împrumută proprietăţile celebrei creme şi vine cu o formulă de îngrijire delicată  cu  pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrănesc pielea.

 Pretul sau recomandat este de 11.38 ron pentru 250 ml si este disponibil in 2 variante: 500 ml si 750 ml.

nivea creme care

In ceea ce priveste tendintele anului 2014 in materie de par, Nivea ne invita sa descoperim gamele de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss şi NIVEA Diamond Volume.

Propunerile Nivea pentru coafuri in trend sunt:

1. Coada de cal, reinterpretată. 

NIVEA2

O coafură care cu siguranţă va întoarce priviri! Simplu, strălucitor şi foarte feminin. Mândreşte-te cu părul tău şi pune-l în valoare oferindu-i strălucire de diamant.

Pasul 1

Ia câte o şuvită de păr din lateral şi adu-le împreună, la spate.

Pasul 2

Apoi ia câte o şuviţă mai mică din fiecare parte şi aşează-le una peste alta, ca în imagine.

Pasul 3

Continuă până şuviţele se întâlnesc la nivelul cefei.

Pasul 4

Leagă părul.

Pasul 5

Aplică fixativ pentru a te asigura că îşi păstrează forma şi stălucirea.

Pentru a obţine acest look, ai nevoie de:

Produsele din GAMA NIVEA DIAMOND GLOSS, cpentru păr uscat, tern ce au o formulă îmbunătăţită cu particule fine de diamant şi Keratină Lichidă şi acţionează eficient la nivelul firului de păr conferindu-i un aspect frumos şi sănătos.

Bob retro.

NIVEA 1

Bucle lejere, minunate, aplicate unui bob retro eleganţă pură. Un stil simplu, potrivit oricărei ţinute, pe care îl poţi realiza acasă, chiar dacă ai părul subţire, lipsit de volum.

 

Pasul 1

Aplică spumă la rădăcina părului umed, proaspăt spălat.

Pasul 2

Cu ajutorulu unui foehn şi al unei perii rotunde, usucă părul ca în imagine.

Pasul 3

După uscare, foloseşte un ondulator mai gros pentru a crea bucle pe care apoi le vei fixa cu ajutorul unor cleme.

Pasul 4

După ce părul s-a răcit, pulverizează fixativ peste bucle, apoi desfă-le uşor. Pentru finisarea coafurii, foloseşte spray-ul fixativ, pentru a oferi strălucire şi fixare.

Pasul 5

Piaptănă părul uşor, folosind o perie, pentru a oferi buclelor un aspect lejer, elegant.

.

Pentru a obţine acest look, ai nevoie de:

Produsele din GAMA NIVEA DIAMOND VOLUME care oferă strălucire şi volum părului subţire, fără a-l încărca.

Daca vorbim despre produsul meu preferat Nivea, acela este Lip Butterul pe care l-am primit tocmai de la Iasi de la prietena mea, Andra.  Era o nebunie pe facebook, pe instagram, peste tot cu ele cand au aparut si dupa ce le-am cautat peste tot, Andra mi-a dat o vesta buna ca le-a gasit in Iasi. Mi-am ales varianta cu zmeura, dar inca mai poftesc si la celelate cutiute cu minuni.

DSC_0311

 

Va tenteaza noile produse din gama Nivea?

Care sunt produsele voastre preferate?

You May Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.