Ciao, Milan!

Sunt ultimele momente aici in Milano si parca cerul e mai negru decat l-am vazut vreodata. Cativa nori se strang, din cer incepe sa picure incet, in timp ce savuram ultimul cappuccino la Cioccolati Italiani, iar in fundal se aude o muzica armonioasa. Am plecat la Milano pe ploaie, o vreme in care cel putin 90% din Romania isi dorea sa emigreze si aparent ne despartim de oras tot asa cum am venit. Cu un geamantan mare plin de rochii am crezut ca am gresit total prognoza meteo si o sa fiu nevoita sa dau navala in magazine dupa haine groase, dar nu…vremea a fost doar perfecta, iar pentru cateva zile am uitat complet de frigul din Romania, de vantul rece si ploi. Milano e perfect, asa cum este, cu strazile pline de moda, de oameni, de voie buna si alte povesti.

L-am si ne-a cucerit la pas zi de zi, ne-am lasat pierduti pe strazi, am savurat cele mai gustoare cesti de cappuccino si am mancat cea mai buna inghetata. Sunt multe de spus si povestit, despre transport, cazare, Como, mancare si viata in sine acolo, din ce am vazut, insa de departe cel mai mult ne-a cucerit vibe-ul orasului. Am intrebarile voastre notate din fiecare zi si o sa va raspund la toate intr-un articol, iar daca mai aveti o sa va rog sa le lasati aici.

Stii ce e ciudat? De cate ori am auzit inainte sa plecam de la prieteni ca orasul e extrem de plictisitor si totusi cat de bine ne-am simtit noi acolo. De mana, zilnic, ne-am lasat furati de farmecul orasului si am uitat de orice alte griji de acasa. As intra in detalii, dar asta o sa fac intr-o alta postare in care o sa va dau toate detaliile, cum spuneam mai sus, dar o sa va povestesc si cum am ajuns acolo si mai ales de ce. Azi va iau cu mine in cea de-a doua zi in Milano, va plimb putin pe strazi si va intalnesc cu porumbeii aia nebuni pe care i-am hranit de fiecare data cand ajungeam in zona. Si nu e ca si cum ar fi fost slabuti.

Milan, you are amazing!

Am purtat rochie Zara, rucsac Garkony, pantofi sport Adidas via Broxo

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3

    Superb!! Pot spune asta doar din pozele pe care le-ai postat pentru ca eu inca nu am ajuns acolo, dar imi doresc cu ardoare sa vizitez Italia in intregime. Iti sta foarte bine in rosu!! Te pup ! :**

  3. 5
  4. 7
  5. 8

Leave a Reply